جمعه, ۶ خرداد, ۱۴۰۱ / 27 May, 2022
طرز تهیه خوراک مرغ و اسفناج
سینهٔ مرغ 600 گرم
اسفناج 400 گرم
سیر 2 حبه
نمک ½1 قاشق چای خوری
فلفل سیاه ¼ قاشق چای خوری
روغن 3 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز ¼ قاشق چای خوری
دو قاشق غذاخوری روغن را داخل یک تابهٔ مناسب ریخته و آن را روی حرارت می گذاریم تا گرم شود. مرغ ها را به قطعات کوچک گرد خرد کرده و آن ها را با نمک و فلفل مزه دار می کنیم و داخل روغن داغ کمی سرخ می کنیم. پس از این که یک طرف آن ها کامل سرخ و قهوه ای- طلایی شد، آن ها را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن ها نیز کامل سرخ شود
. سپس آن ها را از روغن خارج کرده و روی دستمال آشپزخانه می گذاریم تا روغن اضافی آن ها گرفته شود.
یک قاشق روغن باقی مانده را داخل تابه می ریزیم. سیرها را خرد می کنیم و به مدت چند ثانیه داخل روغن داغ تفت می دهیم تا عطر آن خارج شود.
اسفناج را به همراه کمی نمک، فلفل سیاه و قرمز به آن اضافه کرده و فقط به اندازه ای که نرم شود آن را تفت می دهیم. سپس آن را از تابه خارج کرده و داخل ظرف مناسب سرو می ریزیم. تکه های مرغ را روی آن ریخته و سرو می کنیم.
خوراک مرغ و اسفناج جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
خوراک مرغ و اسفناج را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .