سه شنبه, ۱۴ تیر, ۱۴۰۱ / 5 July, 2022
مجله ویستا

استیک دودی | طرز تهیه استیک دودی


مواد لازم برای استیک دودی
 
راسته گوساله :نیم کیلو
سیر :2 حبه
رزماری :یک شاخه
روغن :نصف پیمانه
پنیر کبابی :یک ورق
 
مواد لازم برای سس چغندر
 
چغندر :یک عدد متوسط
سرکه قرمز:3 قاشق سوپخوری
ترخون :یک قاشق سوپخوری
روغن زیتون:2 قاشق غذاخوری
سیر:یک حبه

استیک دودی | طرز تهیه استیک دودی
 
 
طرز تهیه استیک دودی
 
روی چغندر را با چاقو چند برش می زنیم سپس در فر با دمای 200 درجه به مدت یک ساعت و نیم در فویل ضخیم با رزماری کباب می کنیم. وقتی خنک شد، پوست آن را  جدا کرده، با سرکه، روغن زیتون، نمک، فلفل و ترخون پوره می کنیم. راسته گوساله را با سیر، رزماری و روغن یک شب استراحت می دهیم و روی گریل می پزیم.
پنیر کبابی را هم گریل می کنیم.
راسته را به طور دلخواه (آبدار، متوسط و پخته) روی گریل یا چدن خط دار طبخ کرده و  با سس چغندر و  پنیر کبابی سرو می کنیم.
 

استیک دودی | طرز تهیه استیک دودی
 
نکات تکمیلی در مورد استیک دودی

استیک دودی جزو استیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
استیک دودی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .

استیک دودی ، طرز تهیه استیک دودی


همچنین مشاهده کنید





سایت زومیتسایت رویداد 24سایت خبرآنلاینسایت انتخابروزنامه همشهریروزنامه توسعه ایرانیسایت عصرایرانخبرگزاری مهرسایت تجارت نیوزخبرگزاری ایرنا