یکشنبه, ۷ خرداد, ۱۴۰۲ / 28 May, 2023
مجله ویستا
ساندویچ مرغ بریان | طرز تهیه ساندویچ مرغ بریان
مواد لازم برای ساندویچ مرغ بریان

طرز تهیه ساندویچ مرغ بریانی

نکات تکمیلی در مورد ساندویچ مرغ بریان
روغن کانولا :یک قاشق غذاخوری
پیاز ریز خرد شده :یک عدد بزرگ
سیر له شده :3 حبه
سس گوجه فرنگی :420 گرم
رب گوجه فرنگی :¼ پیمانه
آب :½ پیمانه
سرکه سیب :½ پیمانه
شهد یا عسل :5 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه :¼ قاشق چایخوری
مرغ بریان :یک عدد
نان همبرگری :6 عدد
کاهوی بزرگ :6 برگ

داخل یک تابهٔ متوسط روغن ریخته و آن را روی حرارت متوسط می گذاریم تا گرم شود.
پیاز را داخل روغن داغ می ریزیم و آن را به مدت حدود 5 دقیقه تفت می دهیم تا نرم شود.
سیر را به پیاز اضافه کرده و آن را نیز یک دقیقه تفت می دهیم.
سس گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی، آب، سرکه، شهد و فلفل را اضافه کرده و می گذاریم جوش آید. سپس حرارت را ملایم کرده و سس را 15 دقیقه روی حرارت ملایم می گذاریم تا به آرامی بجوشد.
پوست مرغ را می کنیم و گوشت آن را ریش ریش می کنیم. پس از جا افتادن سس، مرغ را داخل آن می ریزیم و آن را کاملاً مخلوط می کنیم تا مرغ ها مزه دار شود. می گذاریم تا حدود 10 دقیقه مرغ ها با سس بجوشد.
داخل هر نان را باز می کنیم. داخل هر یک، یک برگ کاهو گذاشته و مخلوط مرغ را داخل هر یک می ریزیم. سپس آن را می بندیم و داغ سرو می کنیم.

ساندویچ مرغ بریان جزو ساندویچ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
ساندویچ مرغ بریان را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید