یکشنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۱ / 22 May, 2022
مجله ویستا

راگوی فلفل | طرز تهیه راگوی فلفل و گوجه فرنگی


مواد لازم برای راگوی فلفل و گوجه فرنگی

 روغن مایع:4 قاشق غذاخوری
 پیاز متوسط:2 عدد، خلالی شده
 فلفل دلمه ای سبز یا قرمز:یک عدد، خلالی شده
 سیر:2 حبه، ساطوری شده
 پاپریکا:2 قاشق مرباخوری
 کنسرو گوجه فرنگی:یک عدد، خرد شده
 شکر:یک قاشق چای خوری
 تخم مرغ:4 عدد
 نمک و فلفل سیاه:به میزان لازم
 

راگوی فلفل | طرز تهیه راگوی فلفل و گوجه  فرنگی
 
 
طرز تهیه راگوی فلفل و گوجه فرنگی
روغن را روی شعله متوسط داغ کنید و پیاز، فلفل دلمه و سیر را به همراه پاپریکا5 تا6 دقیقه تفت دهید تا نرم شود.
 
گوجه فرنگی و شکر را اضافه کرده و مخلوط کنید. پس از 10 دقیقه یا زمانی که آب آن تبخیر و غذا غلیظ شد، نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
 
وسط غذا را چال کرده و تخم مرغ ها را در آن بشکنید و نمک بزنید. در قابلمه را ببندید تا تخم مرغ ها ببندد. با نان، ماست و سبزی خوردن سرو کنید.
 
 
نکات
 
1. می توانید تخم مرغ را با مایه سبزیجات مخلوط کنید تا مانند میرزاقاسمی در غذا مخلوط شود.
 
2. اضافه کردن بادمجان سرخ شده، مزه خوبی به آن می دهد، اما غذای دیگری خواهد شد.
 

راگوی فلفل | طرز تهیه راگوی فلفل و گوجه  فرنگی
نکات تکمیلی در مورد راگوى فلفل

راگوى فلفل جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
راگوى فلفل را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

راگوی فلفل ، طرز تهیه راگوی فلفل و گوجه فرنگی


همچنین مشاهده کنید





روزنامه توسعه ایرانیسایت الفسایت تاپ نازسایت خبرآنلاینسایت مجله شبکهسایت دیپلماسی ایرانیروزنامه دنیای اقتصادسایت زومیتسایر منابعروزنامه همشهری