چهارشنبه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۱ / 18 May, 2022
مجله ویستا

جوجه سوخاری | طرز تهیه جوجه سوخاری


 مواد لازم برای جوجه سوخاری
 
مرغ :یک عدد یا 8 تکه
ادویه سوخاری :3 قاشق سوپخوری
آرد :2 پیمانه
آرد سوخاری :2 پیمانه
فلفل قرمز :به میزان لازم
روغن :یک لیتر
آب یخ :2 لیتر یا 4 پیمانه
نمک :به میزان لازم

جوجه سوخاری | طرز تهیه جوجه سوخاری
 
 
طرز تهیه جوجه سوخاری
مرغ را همراه با ادویه سوخاری و نمک و فلفل قرمز و یک چهارم پیمانه آب در ظرفی مخلوط کنید. به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ ها مزه دار شوند. سپس مرغ ها را دانه دانه در آرد بغلتانید.
سپس در آب یخ قرار دهید و بعد در پودر سوخاری بغلتانید. در زودپز روغن بریزید و زمانی که داغ شد مرغ ها را در آن قرار دهید.
در زودپز را به مدت 10 دقیقه ببندید و روی حرارت زیاد نگاه دارید تا مرغ ها کاملا سرخ و طلایی رنگ شوند. غذا آماده سرو است.
 

جوجه سوخاری | طرز تهیه جوجه سوخاری
نکات تکمیلی در مورد جوجه سوخاری

جوجه سوخاری جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 2 ساعت و 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
جوجه سوخاری را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

جوجه سوخاری ، طرز تهیه جوجه سوخاری


همچنین مشاهده کنید





سایت خبرآنلاینروزنامه آفتاب یزدخبرگزاری تحلیل بازارخبرگزاری ایسناسایت اکوایرانخبرگزاری باشگاه خبرنگارانخبرگزاری ایرناروزنامه ابتکارخبرگزاری صدا و سیماروزنامه توسعه ایرانی