شنبه, ۱۱ تیر, ۱۴۰۱ / 2 July, 2022
رشته پلو ترکی | طرز تهیه رشته پلو ترکی
رشته پلویی 2 قاشق غذاخوری
کره 1 قاشق غذاخوری
پیاز ریز خرد شده 1 عدد کوچک
نمک به میزان لازم
برنج 1 پیمانه
آب مرغ ½ 1 پیمانه
طرز تهیه رشته پلو ترکی
یک قابلمهٔ مناسب را روی حرارت متوسط می گذاریم تا داغ شود. کره را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا کره کامل آب شود.
سپس پیاز و نمک را به تابه اضافه کرده و به مدت 2 دقیقه روی حرارت زیاد مخلوط می کنیم تا پیازها شفاف شوند. سپس رشته پلویی و برنج را نیز اضافه کرده و 1 دقیقهٔ دیگر آن ها را هم می زنیم.
آب مرغ را داخل قابلمه می ریزیم و می گذاریم تا به جوش آید. سپس حرارت را کم کرده و درب آن را می گذاریم تا برنج بپزد.
هر از گاهی آن را کمی هم می زنیم. پس از این که برنج پخت، غذا را داخل بشقاب کشیده و سرو می کنیم.
رشته پلو ترکی جزو پلو و چلو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
رشته پلو ترکی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .