دوشنبه, ۲۰ آذر, ۱۴۰۲ / 11 December, 2023
کمپوت گوجه سبز | طرز تهیه کمپوت گوجه سبز
- گوجه سبز، یک کیلوگرم
- شکر، 250 گرم
- آب، 5 پیمانه
ابتدا در یک قابلمه استیل یا لعابی شکر و آب ریخته و با قاشق آن قدر هم بزنید تا شکر به طور کامل در آب حل شود. سپس محلول حاصل را از داخل صافی ریزی عبور دهید.
دوباره محلول را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت اجاق گاز قرار دهید تا جوش بیاید. در این فاصله، چوب گوجه ها را کنده و آنها را خوب بشویید؛ سپس هنگامی که محلول آب و شکر به جوش آمد، گوجه ها را به آن اضافه کنید.
شعله اجاق گاز را کم کنید تا گوجه سبزها در محلول آب و شکر بپزند. سپس گاز را خاموش کرده و پس از سرد شدن میل کنید.
نکته یک
زمان جوشیدن گوجه ها در محلول نباید خیلی زیاد باشد زیرا گوجه ها له شده و هسته آنها جدا می شود.
نکته دو
در صورتی که کمپوت را با طعم شیرین تر دوست دارید، مقدار شکر آن را کمی بیشتر کنید.
کمپوت گوجه سبز جزو مربا و کمپوت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
کمپوت گوجه سبز را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .