یکشنبه, ۲ مهر, ۱۴۰۲ / 24 September, 2023
مجله ویستا
ادویه ماهی | طرز تهیه ادویه ماهی با پوره ذرت
مواد لازم برای ادویه ماهی با پوره ذرت

طرز تهیه ادویه ماهی با پوره ذرت

نکات تکمیلی در مورد ادویه ماهی
آرد :3 قاشق غذاخوری
کره :50 گرم
ذرت پخته شیرین :6 پیمانه
فیله ماهی :6 عدد
ژامبون :یک ورقه نازک
گشنیز تازه و ریز خردشده :یک قاشق غذاخوری
آویشن :یک قاشق مرباخوری
زیره آسیاب شده :یک قاشق مرباخوری
روغن زیتون :یک قاشق مرباخوری
پرک فلفل قرمز :به مقدار لازم
برگ گشنیز تازه :برای سرو
سالسای آووکادو :برای سرو

ذرت ها را بپزید تا کاملا نرم شوند.
اگر از ذرت درسته استفاده می کنید 8 عدد ذرت را در قابلمه ای پر از آب درحال جوش بپزید تا نرم شوند. سپس دانه های آن را بگیرید.
دانه های ذرت پخته شده را در غذاساز ریخته و پوره کنید.
ژامبون را ریز خرد کنید.
یک قاشق مرباخوری روغن را در تابه ای ریخته و روی شعله متوسط حرارت دهید.
ژامبون را برای 4 دقیقه سرخ کنید تا طلایی شود.
ژامبون سرخ شده و گشنیز را در پوره ذرت ریخته و هم بزنید. هم اکنون پوره ذرت شما آماده است.
آرد، زیره، آویشن و پرک فلفل را در بشقابی با هم ترکیب کنید و به آنها نمک و فلفل بزنید.
فیله ماهی ها را در مخلوط ادویه بغلتانید تا با آن پوشیده شود.
نیمی از کره و نیمی از روغن را در تابه بریزید و روی شعله متوسط قرار دهید. 3 تکه از ماهی ها را در تابه به مدت 8 دقیقه (هر طرف 4 دقیقه) سرخ کنید. برای سرخ کردن بقیه ماهی ها، باقیمانده کره و روغن را در تابه بریزید.
در نهایت پوره ذرت را بین 6 بشقاب تقسیم کرده و روی هر کدام یک تکه ماهی سرخ شده قرار دهید.
روی ظرف ها را با برگ گشنیز تازه تزئین کنید و با سالاد دلخواه سرو کنید.

ادویه ماهی جزو خوراک - ماهی و میگو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
ادویه ماهی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید