چهارشنبه, ۸ آذر, ۱۴۰۲ / 29 November, 2023
سوپ سرد | طرز تهیه سوپ سرد پیش غذای تابستانی
دوغ 1 لیوان
ماست ساده یا همزده 1 لیوان
گوجه فرنگی رسیده 1 عدد متوسط
دانه ذرت نصف لیوان
شوید تازه به مقدار دلخواه
خیار 1 عدد متوسط
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
ذرتها رو اگر به صورت تازه داشتید با مقداری آب بپزید و بذارید تا خنک بشه. در غیر این صورت میتونید از کنسرو ذرت استفاده کنین. گوجه و خیار رو یه صورت نگینی خرد کنین. شویدها رو هم شسته و درشت خرد کنین. در ظرفی ماست و دوغ رو مخلوط کنین و گوجه فرنگی ها و خیار ها و ذرتهای پخته رو در اون بریزید و مقدار کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنین. میتونید این سوپ رو با برشهای زیبای نان به عنوان پیش غذا سرو کنین.
از اونجایی که طبع این غذا سرد هست میتونید برای معتدل کردنش کمی نعنا خشک اضافه کنین.
اگر از شیرینی خوشتون میاد، باید بگم اضافه کردن کشمش به این مخلوط طعم فوق العاده ای بهش میده.
زیبا تر شدن سوپ سرد
قبل از هر چیز سعی کنین مخلوط رو زیاد هم نزنین، چون ممکنه گوجه فرنگی ها له بشه و ظاهر سوپ رو زشت کنه. از گل محمدی هم میتونین برای تزیین روش استفاده کنین.
سوپ سرد جزو سوپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
سوپ سرد را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .