پنجشنبه, ۵ خرداد, ۱۴۰۱ / 26 May, 2022
مجله ویستا

کمپوت زردآلو | طرزتهیه کمپوت زردآلو


مواد لازم برای کمپوت زردآلو



زرد آلو :1 کیلو

شکر :300 گرم

آب :6 فنجان


کمپوت زردآلو | طرزتهیه کمپوت زردآلو


روش تهیه کمپوت زردآلو



زرد آلو را می شوئیم و از خط وسط میوه را نصف کرده هسته آنرا در می آوریم ، سپس آب را در ظرف ریخته شکر را با آب مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدهیم پس از چند جوش از روی حرارت برمیداریم و از صافی رد می کینم آنگاه دوباره روی حرارت ملایم قرار داده زردآلوها را به شربت افزوده بدون سرپوش ظرف را می گذاریم تا کمی جوش بخورد ، باید دقت داشت میله له نشود و فرم خود را از دست ندهد ، پس از آماده شدن از روی حرارت بر می داریم و می گذاریم تا خنک شود .


کمپوت زردآلو | طرزتهیه کمپوت زردآلو

نکات تکمیلی در مورد کمپوت زردآلو

کمپوت زردآلو جزو مربا و کمپوت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
کمپوت زردآلو را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .

کمپوت زردآلو ، طرزتهیه کمپوت زردآلو


همچنین مشاهده کنید





سایت تاپ نازروزنامه ابتکارسایت رویداد 24سایت آفتاب نیوزسایت تجارت نیوزسایت همشهری‌آنلاینسایت خبرآنلاینخبرگزاری ایسناوبگردیسایت بیتوته