پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه پیتزای اسفناج و پنیر


 مواد لازم پیتزای اسفناج و پنیر

نان پیتا 4 عدد کوچک
پنیر ریکوتا ½ پیمانه
پودر آویشن ½ قاشق چایخوری
سیر له شده 1 حبه
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
اسفناج خرد‎شده 300 گرم

طرز تهیه پیتزای اسفناج و پنیر
طرز تهیه پیتزای اسفناج و پنیر
منقل یا کباب پز را روشن می کنیم تا گرم شود. توری را با فاصله 10 سانتیمتر از حرارت، روی منقل می گذاریم. یک ظرف مناسب را با فویل می پوشانیم و نان های پیتا را روی آن در کنار هم می چینیم.
داخل یک کاسه کوچک، پنیر ریکوتا یا پنیر گودا، آویشن و سیر را ریخته و آنها را با نمک و فلفل سیاه مزه دار می کنیم. سپس آنها را مخلوط کرده و روی نان ها می مالیم. روی آنها اسفناج قرار می دهیم و کمی نمک و فلفل می پاشیم.
سینی را به مدت 4 تا 6 دقیقه روی توری می گذاریم تا پنیر آب شده و کمی طلایی شود. سپس آن را داغ سرو می کنیم.
 

طرز تهیه پیتزای اسفناج و پنیر
نکات تکمیلی در مورد پیتزای اسفناج و پنیر

پیتزای اسفناج و پنیر جزو پیتزا میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
پیتزای اسفناج و پنیر را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه پیتزای اسفناج و پنیر


همچنین مشاهده کنید