جمعه, ۶ خرداد, ۱۴۰۱ / 27 May, 2022
مجله ویستا

پاستای بروکلی | طرز تهیه پاستای بروکلی لی مانژ


مواد لازم برای پاستای بروکلی لی مانژ
 
  سیب زمینی:یک عدد متوسط
 گل بروکلی:یک عدد
 ریحان:یک دسته کوچک
 پنیر پارمسان:70 گرم
 اسپاگتی:400 گرم
 نمک دریایی
 فلفل سیاه
 روغن زیتون

پاستای بروکلی | طرز تهیه پاستای بروکلی لی مانژ
 
طرز تهیه پاستای بروکلی لی مانژ
 
سیب زمینی ها را شسته و پوست بکنید، بروکلی را از ساقه جدا کنید به طوری که فقط گل آن باقی بماند و بعد آن را کنار بگذارید و به طور مساوی آن را برش بزنید، برگ های ریحان را جدا کرده و بشویید، پنیر پارمسان را رنده کنید و کنار بگذارید.
 
یک قابلمه را آب کرده و نمک درون آن بریزید و آن را روی حرارت زیاد گاز قرار دهید تا آب جوش بیاید. بعد پاستا را همراه با بروکلی خردشده داخل آب جوش ریخته و بگذارید تا نرم شود، بعد در یک ظرف دیگر پوره سیب زمینی خود را درست کرده و کنار بگذارید، وقت آن رسیده تا پاستا را آبکش کنید؛ مقدار کمی از آب پاستا را نگه دارید تا در آخر روی کل مواد پاستا بریزید. این روشی است که پاستا شما را متفاوت می کند. پاستا را همراه با بروکلی درون قابلمه ریخته و همراه با روغن زیتون، کمی نمک و فلفل اضافه کنید، برگ های کوچک ریحان را با مواد داخل قابلمه مخلوط کرده و بگذارید تا کمی دم بکشد، بعد برای سرو کردن آن پنیر پارمسان رنده شده را روی پاستا بریزید و از خوردن آن لذت ببرید.
 

پاستای بروکلی | طرز تهیه پاستای بروکلی لی مانژ
نکات تکمیلی در مورد پاستای بروکلی

پاستای بروکلی جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
پاستای بروکلی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

پاستای بروکلی ، طرز تهیه پاستای بروکلی لی مانژ


همچنین مشاهده کنید





سایت فراروسایت فرادیدسایت اقتصادنیوزسایت الفسایت ارانیکوسایت نامه نیوزروزنامه تعادلسایت تاپ نازخبرگزاری مهرخبرگزاری باشگاه خبرنگاران