جمعه, ۱ بهمن, ۱۴۰۰ / 21 January, 2022
مجله ویستا

طرز تهیه مرغ با سس کاری خامه ای


مواد لازم مرغ با سس کاری خامه ای

پیاز خرد شده 1 عدد کوچک
سیب سبز خرد شده 1 عدد
سیر خرد شده 2 حبه
سس گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
ادویه کاری 2 قاشق چایخوری
سینهٔ مرغ نصف شده 4 عدد
ماست کم چرب ¼ پیمانه
گشنیز ساتوری شده ¼ پیمانه


طرز تهیه مرغ با سس کاری خامه  ای

 

طرز تهیه مرغ با سس کاری خامه ای


    در یک ظرف در دار مناسب برای ماکروویو، پیاز، سیب، سیر، سس کچاپ و پودر کاری را ریخته و آنها را کاملاً مخلوط می کنیم. ¼ پیمانه آب به آنها اضافه می کنیم. مقداری نمک و فلفل سیاه را نیز اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
    سینه های مرغ را اضافه کرده، با کمی نمک و فلفل مزه دار می کنیم. در ظرف را گذاشته و به مدت 5 دقیقه در ماکروویو با قدرت زیاد می گذاریم. سپس تکه های مرغ را برمی گردانیم و باز در ظرف را گذاشته و 5 دقیقهٔ دیگر آن را در ماکروویو با حرارت بالا می گذاریم تا سطح مرغ ها تماماً مات شود. مرغ ها را از ظرف خارج کرده و در چهار ظرف سرو می گذاریم.
    ماست را در مخلوط پیاز و سیب می ریزیم و آنها را مخلوط می کنیم. از این سس روی هر مرغ مقداری می ریزیم و گشنیز را روی آنها پخش می کنیم. این غذا را می توان با برنج و یا نودل سرو نمود.
 


طرز تهیه مرغ با سس کاری خامه  ای

نکات تکمیلی در مورد مرغ با سس کاری

مرغ با سس کاری جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
مرغ با سس کاری را می توانید در وعده نهار - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه مرغ با سس کاری خامه ای


همچنین مشاهده کنید





خبرگزاری فارسسایت مشرقسایت اکوایرانسایت عصرایرانخبرگزاری ایسناسایت نامه نیوزروزنامه شرقسایت دیدبان ایرانسایت سلام نوروزنامه ایران