شنبه, ۳۱ اردیبهشت, ۱۴۰۱ / 21 May, 2022
خورشت ماهی قزل آلا | طرز تهیه خورشت ماهی قزل آلا
سیر نصف یک سیر کامل ، پوست گرفته و خرد شده
آب لیموی تازه 2 قاشق غذا خوری
نمک سه چهارم قاشق چای خوری
پودر پاپریکا (فلفل قرمز شیرین ) یک قاشق غذا خوری
زیره یا پودر آن دو و نیم قاشق چای خوری
فلفل سیاه یک ونیم قاشق چای خوری
مواد لازم دیگر برای خورشت ماهی قزل آلاپیاز کوچک 2 عدد خرد شده
فلفل دلمه بزرگ یک عدد ، تمیز شده و تخم گرفته شده
گشنیز خرد شده 2 فنجان
شیر نارگیل یک پاکت کوچک
نمک وفلفل به مقدار لازم
گوجه فرنگی 2 عدد کوچک
روغن زیتون به مقدار لازم
فیله ماهی سالمون 750 گرم در قطعات 5 سانتی بریده شده
ترکیبات چاشنی را با هم مخلوط کنید.
تکه های ماهی را به مدت حداقل 2 ساعت در چاشنی قرار دهید تا مزه دار شود.
در یک ماهی تابه بزرگ ، کف ماهی تابه را با 2 قاشق روغن زیتون آغشته کنید.
پیاز را ورقه ایی برش بزنید و کف ماهی تابه بچینید.
برای لایه بعدی ، فلفل دلمه را ورقه ایی برش بزنید و روی لایه پیاز بچینید.
سپس گوجه فرنگی ها را ورقه ایی برش زده و روی لایه فلفل بچینید.
حالا تکه های ماهی را بعد از 2 ساعت با مواد چاشنی آن در یک لایه بچینید.
لایه ها را از ابتدا یعنی از لایه پیاز ها شروع کنید و بعد از لایه گوجه فرنگی ، نمک وفلفل روی آن بپاشید.
نیمی از گشنیز های خرد شده را روی لایه گوجه فرنگی بپاشید.
شیر نارگیل را روی آن بریزید و سپس روغن زیتون را اضافه کنید.
مواد را روی حرارت به جوش آورید .سپس حرارت را کم کنید.
درب ظرف را قرار دهید و 30 دقیقه تا یک ساعت منتظر بمانید تا اینکه سبزیجات کاملا بپزند.
زمانی خورش را از روی حرارت بردارید که مواد پخته و کمی آب برای خورش باقی مانده باشد.
نکات تکمیلی در مورد خورشت ماهی قزل آلاخورشت ماهی قزل آلا جزو انواع خورش میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
خورشت ماهی قزل آلا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .