یکشنبه, ۲ مهر, ۱۴۰۲ / 24 September, 2023
مجله ویستا
طرز تهیه اسکالوپ گوجه فرنگی با نان تست
مواد لازم برای اسکالوپ گوجه فرنگی با نان تست

طرز تهیه اسکالوپ گوجه فرنگی با نان تست

نکات تکمیلی در مورد اسکالوپ گوجه فرنگی
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
خمیر نان فرانسوی تست شده و خرد شده 2 پیمانه
گوجه خرد شده 5/1 پیمانه
سیر 1- 2 حبه
نمک و فلفل به مقدار لازم
ریحان نصف پیمانه
پنیر پارمسان 1 پیمانه

ابتدا فر را از قبل گرم کنید350 درجه فارنهایت، سپس نان را به صورت مکعبی خرد کنید.
داخل یک ظرف مخصوص فر روغن زیتون ریخته، تکه های نان را به آن اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه در فر بگذارید تا تست شود.
در این فاصله گوجه فرنگی و سیر را داخل خرد کن ریخته یا رنده کنید به آن ادویه بزنید و با مواد قبلی نان و روغن تست شده و زیتون حسابی مخلوط کنید .
پس از آن ریحان را نیز خرد کرده به موادتان اضافه نمایید.
پنیر پارمسان را رنده کنید و روی مواد را با آن پر کنید.
و دوباره در فر بگذارید حدود 30 دقیقه تا روی آن طلایی رنگ شود.

اسکالوپ گوجه فرنگی جزو پیش غذا - گوناگون میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
اسکالوپ گوجه فرنگی را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید