پنجشنبه, ۹ اسفند, ۱۴۰۳ / 27 February, 2025
مجله ویستا

سان چوی بو | طرز تهیه سان چوی بو


 مواد لازم برای سان چوی بو
 
کاهو پیچ درشت یک عدد
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
پیازچه 4 عدد، ورقه ورقه
مرغ چرخ کرده 500 گرم
هویج کوچک یک عدد، رنده شده
کدوی کوچک یک عدد، رنده شده
فلفل دلمه ای قرمز یک عدد، نگینی ریز
کنسرو ذرت 125 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
 

سان چوی بو | طرز تهیه سان چوی بو
 
طرز تهیه سان چوی بو
کاهو را برگ برگ کرده و برگ های درشت آن را حداقل یک ساعت در آب سرد و داخل یخچال قرار دهید.
روغن را در یک تابه نچسب روی شعله متوسط داغ کرده و پیازچه ها را یک دقیقه در آن تفت دهید.
حرارت را زیاد کرده و مرغ را اضافه کنید. 4 تا 5 دقیقه آن را تفت داده و دائم هم بزنید تا سرخ شود.
در صورت نیاز اندکی روغن مایع اضافه کنید.
هویج، کدو، فلفل دلمه ای و ذرت را اضافه کرده و 3 دقیقه دیگر تفت دهید.
در صورت تمایل یکی، دو قاشق آبلیمو اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
برگ های کاهو را شسته و خشک کنید.
از مایه مرغ و سبزی ها داخل برگ های کاهو ریخته و آن را مانند دلمه بسته و گرم یا سرد به همراه سس مایونز سرو کنید.
 
نکات 
 
1. در نوع کلاسیک این خوراک از نوعی سس چینی استفاده می شود که مناسب ذائقه ایرانی نیست و سس مایونز جایگزین آن شده است.
2.  می توانید مانند ساندویج مایه داخل کاهو را با گوجه و خیارشور همراه کنید.
 

سان چوی بو | طرز تهیه سان چوی بو
نکات تکمیلی در مورد سان چوی بو

سان چوی بو جزو غذای ملل - چینی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
سان چوی بو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

سان چوی بو ، طرز تهیه سان چوی بو