چهارشنبه, ۶ بهمن, ۱۴۰۰ / 26 January, 2022
مجله ویستا

بادمجان شکم پر | طرز تهیه بادمجان شکم پر ایتالیایی


 مواد لازم برای بادمجان شکم پر ایتالیایی
 
بادنجان متوسط2 عدد
سیر 2 حبه بزرگ
گوجه فرنگی بزرگ 2 عدد
جعفری تازه ساتوری شده ¼ پیمانه
روغن زیتون5 قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم  
خرده نان¾ پیمانه
پنیر پارمزان½ پیمانه
آویشن خشک½ قاشق چایخوری
 
 

بادمجان شکم پر | طرز تهیه بادمجان شکم پر ایتالیایی
 
طرز تهیه بادمجان شکم پر ایتالیایی
فر را با دمای 185 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود.
بادنجان ها را می شوییم و آنها را از طول نصف می کنیم. با یک چاقوی تیز، روی هر نیمه بادمجان 6 برش ایجاد می کنیم.
گوجه فرنگی را به صورت لایه های نازک خرد می کنیم.
درون برشها را با برش های گوجه فرنگی، نیمی از پنیر و مخلوط سیر رنده شده و جعفری پر می کنیم. 
بادنجان های پر شده را با نمک و فلفل مزه دار می کنیم و روی آنها روغن زیتون می ریزیم. آنها را به مدت 30 دقیقه داخل فر داغ می گذاریم تا بپزند و اگر چنگالی را داخل بادنجان ها فرو کنیم، نرم شده باشند و چنگال راحت در آن فرو رود.
در یک کاسه متوسط، خرده های نان، نیمی دیگر از پنیر پارمزان، آویشن، 2 قاشق چایخوری روغن زیتون و کمی نمک و فلفل می ریزیم و آنها را با هم مخلوط می کنیم. سپس آنها را روی بادنجان ها می ریزیم و باز آنها را داخل فر می گذاریم تا لایه رویی آنها کمی قهوه ای شود. سپس آن را از فر خارج می کنیم و داغ، سرو می کنیم.
 

بادمجان شکم پر | طرز تهیه بادمجان شکم پر ایتالیایی
نکات تکمیلی در مورد بادمجان شکم پر

بادمجان شکم پر جزو غذای ملل - ایتایایی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
بادمجان شکم پر را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

بادمجان شکم پر ، طرز تهیه بادمجان شکم پر ایتالیایی


همچنین مشاهده کنید





سایت دیپلماسی ایرانیروزنامه شرقخبرگزاری ایسناسایت فرادیدسایت دیدبان ایرانروزنامه توسعه ایرانیخبرگزاری ایرناسایت تابناکسایت سلام نوسایت فرارو