جمعه, ۶ خرداد, ۱۴۰۱ / 27 May, 2022
مجله ویستا
طرز تهیه بلدرچین شکم پر
مواد لازم برای بلدرچین شکم پر

طرز تهیه بلدرچین شکم پر

نکات تکمیلی در مورد بلدرچین شکم پر
بلدرچین :5 عدد
سبزیجات معطر :500 گرم
گردو رنده شده :یک قاشق غذا خوری
رب انار :یک قاشق غذا خوری
سیر :یک حبه
دانه انار سابیده :یک قاشق چایخوری
مواد لازم برای مزه دار کردن :
آبلیمو :2 قاشق غذا خوری
روغن :2 قاشق غذا خوری
سیر :3 حبه
نمک و فلفل :به مقدار لازم
زعفران دم کرده :3 قاشق غذا خوری

تمامی مواد لازم برای مزه دار کردن را با هم مخلوط کنید؛ با قلمو تمام سطح بلدرچین ها رو آغشته کنید و بلدرچین ها در یخچال بگذارید . بعد از 30 دقیقه دوباره از همان مواد با قلمو روی بلدرچین ها بمالید . این کار را 3 تا 4 بار تکرار کنید.
برای پر کردن شکم بلدرچین ها، ابتدا سبزیجات معطر را ( از سبزیجات محلی مازندران یا سبزیجات سبزی پلو هم میتوانید استفاده کنید) بدون روغن در ماهیتابه تفت دهید.
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون به همراه سیر را به مواد اضافه کنید .
بعد از یک تفت کوچک، گردو و دانه انار و رب انار را به مواد اضافه کنید و مواد را از روی شعله بر دارید.
شکم بلدرچین ها را با مواد پر کنید و با خلال دندان شکم آنها را ببندید .
بلدرچین ها را ابتدا در روغن زیاد طوری که غوطه ور شوند، سرخ کنید و بعد به مدت 30 دقیقه با حرارت 100 درجه سانتی گراد در فر بگذارید .

بلدرچین شکم پر جزو خوراک - مرغ و پرنده میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
بلدرچین شکم پر را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید