چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه بلدرچین شکم پر


مواد لازم برای بلدرچین شکم پر
 
بلدرچین :5 عدد
سبزیجات معطر :500 گرم
گردو رنده شده :یک قاشق غذا خوری
رب انار :یک قاشق غذا خوری
سیر :یک حبه
دانه انار سابیده :یک قاشق چایخوری
مواد لازم برای مزه دار کردن :
آبلیمو :2 قاشق غذا خوری
روغن :2 قاشق غذا خوری
سیر :3 حبه
نمک و فلفل :به مقدار لازم
زعفران دم کرده :3 قاشق غذا خوری

طرز تهیه بلدرچین شکم پر
 
طرز تهیه بلدرچین شکم پر
 
تمامی مواد لازم برای مزه دار کردن را با هم مخلوط کنید؛ با قلمو تمام سطح بلدرچین ها رو آغشته کنید و بلدرچین ها در یخچال بگذارید . بعد از 30 دقیقه دوباره از همان مواد با قلمو روی بلدرچین ها بمالید . این کار را 3 تا 4 بار تکرار کنید.
برای پر کردن شکم بلدرچین ها، ابتدا سبزیجات معطر را ( از سبزیجات محلی مازندران یا سبزیجات سبزی پلو هم میتوانید استفاده کنید) بدون روغن در ماهیتابه تفت دهید.
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون به همراه سیر را به مواد اضافه کنید .
بعد از یک تفت کوچک، گردو و دانه انار و رب انار را به مواد اضافه کنید و مواد را از روی شعله بر دارید.
شکم بلدرچین ها را با مواد پر کنید و با خلال دندان شکم آنها را ببندید .
بلدرچین ها را ابتدا در روغن زیاد طوری که غوطه ور شوند، سرخ کنید و بعد به مدت 30 دقیقه با حرارت 100 درجه سانتی گراد در فر بگذارید .
 

طرز تهیه بلدرچین شکم پر
نکات تکمیلی در مورد بلدرچین شکم پر

بلدرچین شکم پر جزو خوراک - مرغ و پرنده میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
بلدرچین شکم پر را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه بلدرچین شکم پر


همچنین مشاهده کنید