یکشنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۱ / 22 May, 2022
مجله ویستا

مرغ فلورنتین | طرز تهیه مرغ فلورنتین


مواد لازم مرغ فلورنتین


سینه مرغ بدون استخوان     4 عدد
آرد     ¼ پیمانه
اسفناج     230 گرم
کره     6 قاشق غذاخوری
روغن زیتون     2 قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی     3 پیمانه
نمک و فلفل     به میزان لازم
پنیر موتزارلا قطعه قطعه شده     4 تک


مرغ فلورنتین | طرز تهیه مرغ فلورنتین

طرز تهیه مرغ فلورنتین


    اسفناج را می شوییم و سپس می گذاریم تا خشک شود. داخل یک تابه مناسب، 2 قاشق غذاخوری کره می ریزیم و اسفناج را درون آن می پزیم و آن را با کمی نمک و فلفل مزه دار می کنیم.
     سینه های مرغ را می کوبیم تا ضخامت آنها به 2 سانتیمتر برسد. آرد را با نمک و فلفل مزه دار می کنیم و مرغ ها را داخل این مخلوط می غلطانیم. یک تابه بزرگ بر می داریم که تمام مرغ ها در آن جا شود، باقیمانده کره را داخل آن می ریزیم و تابه را روی حرارت می گذاریم تا کره ذوب شود. سینه های مرغ را داخل روغن داغ می اندازیم و هر طرف آنها را به مدت 3 الی 4 دقیقه  سرخ می کنیم تا دو طرف آنها قهوه ای - طلائی شوند.
    اسفناج آماده شده را روی سطح مرغ های کباب شده تقسیم می کنیم و روی هر یک، یک قطعه پنیر می گذاریم. سس گوجه فرنگی را اطراف مرغ ها داخل تابه می ریزیم، به طوری که روی مرغ ها را نگیرد. حرارت را ملایم می کنیم تا کمی بجوشد. پس از 8 دقیقه آن را از روی حرارت بر می داریم و سپس داغ سرو می کنیم.
 


مرغ فلورنتین | طرز تهیه مرغ فلورنتین

نکات تکمیلی در مورد مرغ فلورنتین

مرغ فلورنتین جزو غذای ملل - ایتایایی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
مرغ فلورنتین را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

مرغ فلورنتین ، طرز تهیه مرغ فلورنتین


همچنین مشاهده کنید





خبرگزاری فارسسایت فراروروزنامه آرمان ملیسایت الفخبرگزاری تسنیمروزنامه تعادلروزنامه توسعه ایرانیروزنامه همشهریخبرگزاری اسپوتنیکسایت تاپ ناز