دوشنبه, ۲۰ آذر, ۱۴۰۲ / 11 December, 2023
اسپاگتی لیمویی | طرز تهیه اسپاگتی لیمویی با میگو
میگو 900 گرم (17 تا 21 عدد)
روغن زیتون ¼ پیمانه
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
اسپاگتی 450 گرم
کره 4 قاشق غذاخوری
لیمو ترش 2 عدد
ابتدا میگو را پوست کنده و پاک می کنیم. فلفل سیاه را تازه تازه آسیاب می کنیم و کره را نیز آب می کنیم. سپس فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتی گراد) داغ می کنیم. میگو را به همراه 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون، نصف قاشق چای خوری نمک و نصف قاشق چای خوری فلفل داخل سینی فر بریزید. خوب هم بزنید سپس آنها را به صورت یک لایه پخش کنید و 6 تا 8 دقیقه تا زمانی که صورتی شوند و کامل بپزند در فر بگذارید.
در این مدت در یک قابلمه آب در حال جوشیدن چند قطره روغن زیتون بریزید و اسپاگتی را در آن بریزید و 3 دقیقه تا زمانی که هنوز سفت باشد اما قابل جویدن باشد در آب بپزید. ماکارونی را آبکش کنید و کمی از آب آن را کنار بگذارید. بلافاصله و با سرعت اسپاگتی را با کره ی آب شده، روغن زیتون، آب لیموترش، 2 قاشق چای خوری نمک، 1 قاشق چای خوری فلفل و نصف پیمانه آب اسپاگتی با هم مخلوط کنید. میگو را اضافه کنید و داغ سرو نمایید.
اسپاگتی لیمویی جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
اسپاگتی لیمویی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .