جمعه, ۶ خرداد, ۱۴۰۱ / 27 May, 2022
مجله ویستا

طرز تهیه گراتن بادمجان و مرغ


مواد لازم گراتن بادمجان و مرغ



    بادمجان :یک و نیم کیلو
    مرغ :1 ران ونصفه سینه
    آرد:3 قاشق غذاخوری
    شیر:3 لیوان
    پنیر پیتزا:به مقدار لازم
    کره :50گرم
    خامه :در صورت تمایل 3 قاشق غذاخوری


طرز تهیه گراتن بادمجان و مرغ



طرز تهیه گراتن بادمجان و مرغ



بادمجان ها را حلقه حلقه سرخ می کنیم با کمی نمک بعد مرغها را با کمی نمک وفلفل وآبلیمو و1 عدد پیاز با آب خیلی کم می گذاریم بپزد بعد انها را تکه تکه کرده کنار می گذاریم. شیر سرد وآرد را با هم مخلوط کرده روی گاز گذاشته وهم می زنیم تا جوش آید بعد کره را اضافه می کنیم ونمک وفلفل وخامه را می افزاییم تا کمی سفت شود (از فرنی رقیق تر) ظرف مناسبی که بتوان داخل فر گذاشت انتخاب کرده کمی از سس سفیدی که درست کردیم می ریزیم بعد ورقه های سرخ شده بادمجان را می چینیم (نصف آن را) بعد تکه های مرغ را رویش می ریزیم وکمی دیگر سس سفید وبعد بقیه بادمجانها را رویش می چینیم وکاملا سس سفید را رویش می ریزیم وپنیر پیتزای رنده شده را ریخته وداخل فر گذاشته تا رویش طلائی شود (به مدت 30دقیقه) وبعد میل می نمایید.


طرز تهیه گراتن بادمجان و مرغ

نکات تکمیلی در مورد گراتن بادمجان

گراتن بادمجان جزو پیش غذا - پای و گراتن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
گراتن بادمجان را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه گراتن بادمجان و مرغ


همچنین مشاهده کنید





سایت آفتاب نیوزسایت فرادیدسایت دیپلماسی ایرانیسایت انصاف نیوزسایت خبرآنلاینروزنامه دنیای اقتصادسایت ساعدنیوزوبگردیسایت اکوایرانخبرگزاری مهر