دوشنبه, ۱۵ خرداد, ۱۴۰۲ / 5 June, 2023
کوفته ترکی | طرز تهیه کوفته ترکی
شیر ¼ پیمانه
نان سبوس دار 3 برش
گوشت چرخ کرده 675 گرم
پیازچه ساتوری شده 3 عدد
سیر ریز خرد شده 2 حبه کوچک
جعفری تازه ساتوری شده 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ بزرگ 1 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
نانها را داخل دستگاه غذا ساز می ریزیم و با درجه pulse می زنیم تا خرد شوند. در یک کاسه کوچک، شیر و خرده های نان را با هم مخلوط می کنیم و 5 دقیقه آن را کنار می گذاریم.
در یک کاسه بزرگ، گوشت چرخ کرده، پیازچه، سیر، جعفری، تخم مرغ و 1½ قاشق چایخوری نمک،½ قاشق چایخوری فلفل سیاه و مخلوط نان و شیر را می ریزیم و آنها را با چنگال کاملاً مخلوط می کنیم.
پس از اینکه مخلوط مواد به حالت خمیر در آمد، از آن با دست بر می داریم و گلوله های کوچک درست می کنیم و کوفته های گوشتی را به مدت 5 تا 7 دقیقه تفت می دهیم تا قهوه ای شوند.
اگر بخواهیم کوفته ترکی را فریز کنیم، سینی فر که کوفته ها را روی آن چیدیم برای یک ساعت داخل فریزر می گذاریم و پس از آن، سینی کوفته ها را از فریزر خارج کرده، کوفته ها را داخل کیسه فریزر می ریزیم و داخل فریزر نگهداری می کنیم. بیش از سه ماه می توان این گوشت ها را در فریزر نگه داری کرد.
کوفته ترکی جزو غذای ملل - ترکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
کوفته ترکی را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .