یکشنبه, ۷ خرداد, ۱۴۰۲ / 28 May, 2023
مجله ویستا
کباب بلغاری | طرز تهیه کباب بلغاری
مواد لازم برای 8 سیخ کباب بلغاری

طرز تهیه کباب بلغاری

نکات تکمیلی در مورد کباب بلغاری
راسته گوساله : 800 گرم
پیاز بزرگ : یک عدد
فلفل دلمه ای : یک عدد
روغن مایع : یک چهارم پیمانه
نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم

راسته، پیاز و فلفل را خرد کرده، کمی فلفل بپاشید و در روغن بخوابانید و پس از حداقل یکی ، دو ساعت مواد را از داخل روغن درآورید.
تکه های گوشت را با استیک کوب کمی پهن کرده و داخل آن یک تکه کوچک پیاز و فلفل دلمه ای بگذارید. گوشت را بسته و به سیخ بکشید.
گوشت را روی شعله ملایم کباب کنید تا کاملا مغزپخت شود. یک دقیقه قبل از برداشتن از روی آتش کمی نمک پاشیده و با نان یا چلو سرو کنید.
نکات
1- راسته را در جهت خطوط گوشت و به اندازه های مساوی خرد کنید.
2- گوشت را قبلا حتما بیات کنید.
3- یک نکته مهم در انواع کباب چنجه ای و برگ آن است که پس از آماده شدن باید حدود 5 دقیقه صبر کنید تا آب گوشت مجددا به بافت آن برگردد وکباب نرم شود. در غیر این صورت کباب سفت به نظر می آید.

کباب بلغاری جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
کباب بلغاری را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید