سه شنبه, ۲۸ فروردین, ۱۴۰۳ / 16 April, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه فیله سالمون شب عید


 طرز تهیه فیله سالمون در فر به عنوان یک غذای پرخاصیت و البته راحت می تواند سفره ی شب عید شما را خوش رنگ و لعاب کند.

آماده سازی :60 دقیقه  

پخت :40 دقیقه   

مواد لازم جهت تهیه فیله سالمون :

 فیله ماهی سالمون متوسط6 عدد

 پیاز کوچک1 عدد

 سیر4 تا 6 عدد

* فلفل دلمه 1 عدد

فلفل سیاه و نمکبه میزان لازم

زعفران دم کردهبه میزان لازم

روغن زیتون2 قاشق غذا خوری

آبلیمو تازه3 قاشق غذا خوری

 فلفل دلمه قرمز  (و یا رب فلفل ... که من از رب آن استفاده میکنم )


طرز تهیه فیله سالمون شب عید

طرز تهیه فیله سالمون :

مواد را در غذا ساز ریخته و خوب ترکیب میکنیم . و تکه های ماهی سالمون را با این ترکیب مرینیت کرده ، خوب ماساژ میدهیم و برای چند ساعت داخل یخچال قرار می دهیم و حدود چهل دقیقه قبل از سرو غذا آن را داخل فر داغ قرار می دهیم.

فر را از قبل با حرارت بالا داغ میکنیم و زمانی که ماهی را درون فر قرار میدهیم حرارت را روی 170 درجه سانتی گراد به مدت 30 تا 40 دقیقه قرار میدهیم .

نکات تکمیلی در مورد طرز تهیه فیله سالمون

طرز تهیه فیله سالمون جزو خوراک - ماهی و میگو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
طرز تهیه فیله سالمون را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه فیله سالمون شب عید


همچنین مشاهده کنید