جمعه, ۱۰ فروردین, ۱۴۰۳ / 29 March, 2024
مجله ویستا

بال کبابی | طرز تهیه بال کبابی تند


مواد لازم برای بال کبابی تند
 
 
بال مرغ :یک کیلو
کره، ذوب شده :6 قاشق غذاخوری
سس فلفل تند :نصف فنجان
فلفل قرمز :2 قاشق غذاخوری
نمک دریا :نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه تازه :نصف قاشق چایخوری
سس بلو چیز :به میزان لازم
سرکه انگور :2 قاشق غذاخوری
ماءالشعیر ساده :یک فنجان
 
 

بال کبابی | طرز تهیه بال کبابی تند
 
 
طرز تهیه بال کبابی تند
 
 
کره، سس فلفل تند ، فلفل قرمز، نمک دریا، فلفل سیاه و سرکه انگور را با هم در یک کاسه، خوب به هم بزنید.
بالها را شسته و با سس مخلوط می کنیم و ماء الشعیر را اضافه می کنیم . در ظرف مناسب می ریزیم ودر آن را می بندیم و به مدت 6 ساعت در یخچال می گذاریم تا مزه دار شوند.
سی دقیقه قبل از پخت بالها را از یخچال خارج کرده واز سس در جدا می کنیم .
فر را با 300 درجه از قبل روشن می کنیم تا گرم شود.
بال ها را داخل سینی فر می چینیم و داخل فر قرار می دهیم به مدت 10- 15 دقیقه تا کاملا بپزند می توانید بالها را می توانید به سیخ کشیده و کباب کنید.
این بالها را با سس بلو چیز سرو کنید.
 

بال کبابی | طرز تهیه بال کبابی تند
نکات تکمیلی در مورد بال کبابی

بال کبابی جزو انواع کباب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 25 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
بال کبابی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

بال کبابی ، طرز تهیه بال کبابی تند


همچنین مشاهده کنید