چهارشنبه, ۱۲ مهر, ۱۴۰۲ / 4 October, 2023
مجله ویستا

طرز تهیه تیلاپیا با سس پمینتو (فلفل)


 مواد لازم برای تیلاپیا با سس پمینتو (فلفل)

فیله تیلاپیا 4 عدد (هر کدام 180 تا 250 گرم) 
پیاز کوچک 1 عدد
سیر 1 حبه
کنسرو گوجه فرنگی  430 گرم
قارچ دکمه ای خرد شده 1 پیمانه
زیتون با مغز فلفل شیرین (پیمنتو)  ¾ پیمانه
پودر آویشن ½ قاشق چایخوری
نمک  ¼ قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه ⅛ قاشق چایخوری
روغن زیتون  1 قاشق غذاخوری
 

طرز تهیه تیلاپیا با سس پمینتو (فلفل)
 
طرز تهیه تیلاپیا با سس پمینتو (فلفل)
روغن زیتون را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط گرم نمایید. پیازهای خرد شده را به روغن اضافه کنید و به مدت 2 تا 3 دقیقه تفت دهید. سپس سیر له شده را اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه آن را با پیازها تفت دهید.
گوجه فرنگی های کنسروی خرد شده را  همراه مایع  داخل کنسرو به مخلوط سیر و پیاز اضافه نمایید؛ سپس زیتون های درشت خرد شده، قارچ، پودر آویشن، نمک و فلفل را اضافه کنید و با زیاد کردن شعله آن ها را جوش آورید.
بعد از این که سس جوش آمد، فیله های تیلاپیا را در آن قرار دهید و آن ها را با سس بپوشانید. پس از این که غذا شروع به جوشیدن کرد شعله را کم کنید، درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید تا غذا به مدت 8 تا 10 دقیقه حرارت ببیند.
ماهی ها را در ظرف های سرو غذا قرار دهید. مقداری سس روی آن ها بریزید و این غذا را با برنج یا برش های نان سرو نمایید.
 

طرز تهیه تیلاپیا با سس پمینتو (فلفل)
نکات تکمیلی در مورد تیلاپیا

تیلاپیا جزو خوراک - ماهی و میگو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
تیلاپیا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه تیلاپیا با سس پمینتو (فلفل)


همچنین مشاهده کنید





سایت مجله شبکهسایت خبرآنلاینسایت جهان صنعت نیوزروزنامه ابتکارسایت آفتاب نیوزسایت دیپلماسی ایرانیسایت همشهری‌آنلاینسایت چیدانهسایت فراروروزنامه ایران