شنبه, ۱۱ آذر, ۱۴۰۲ / 2 December, 2023
مجله ویستا
رست بیف | رست بیف با سس رزماری
مواد لازم رست بیف با سس رزماری

طرز تهیه رست بیف با سس رزماری

نکات تکمیلی در مورد رست بیف
گوشت راسته گوساله 1400 گرم
سیب زمینی کوچک 900 گرم
سیر 6 حبه
پوست لیمو رنده شده 1 قاشق چایخوری
برگ رزماری تازه ریز شده ½ پیمانه
روغن زیتون بکر ¼ پیمانه
نمک به مقدار دلخواه
فلفل سیاه تازه آسیاب شده به مقدار دلخواه

در کاسهای کوچک، 3 قاشق سوپخوری روغن، برگ رزماری خرد شده (می توانید با یک قاشق غذاخوری پودر رزماری خشک جایگزین کنید)، سیر و پوست لیموی رنده شده را با هم مخلوط کنید؛ به آنها نمک و فلفل بزنید.
اضافه چربی گوشت را بگیرید, شسته و خشک کنید.
در تابهای مخصوص فر 1 قاشق سوپخوری روغن را روی شعله متوسط حرارت دهید. شعله را زیاد کنید(شعله زیاد برای اینست که گوشت آب نیندازد) و برای 10 دقیقه آن را سرخ کنید، در طی این زمان با انبر گوشت را برگردانید تا همه جایش قهوهای شود.
فر را از قبل روی دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
با قاشق یا قلمو مخلوط رزماری را روی گوشت بمالید و آن را در فر قرار داده و برای 20 دقیقه گریل کنید.
سیبزمینیها را به دو نیم کنید، اگر بزرگ بودند به 4 قسمت تقسیم کنید.
تابه را از فر بیرون آورده و سیبزمینیها را دور گوشت قرار دهید و آب درون تابه را روی مواد بریزید. باز آن را برای 30 تا 35 دقیقه در فر قرار دهید تا سیبزمینیها ترد شوند و گوشت نیم پز گردد. در این حالت رست بیف شما آبدار است, اگر رست بیف کاملا پخته دوست دارید زمان بیشتری در فر قرار دهید.
بعد از این زمان، گوشت را روی تخته گوشت بگذارید و روی آن را با فویل بپوشانید و اجازه دهید برای 10 دقیقه استراحت کند. سیبزمینیها را به آب مواد داخل تابه آغشته کنید، با فویل آنها را بپوشانید.
پس از این زمان گوشت را در خلاف جهت بافت آن نازک برش دهید و با سیبزمینیها و سس خردل سرو کنید.

رست بیف جزو خوراک - گوشت قرمز میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
رست بیف را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید