دوشنبه, ۲۰ آذر, ۱۴۰۲ / 11 December, 2023
مجله ویستا
پنه با خامه | طرز تهیه پنه با خامه و سالمون دودی
مواد لازم برای پنه با خامه و سالمون دودی

350 گرم پنه ریگاته
2 قاشق چای خوری کره
3 قاشق غذاخوری موسیر
1 فنجان خامه
1 قاشق چای خوری آبلیمو
100 گرم سالمون دودی
2 قاشق غذاخوری پیازچه
به میزان لازم نمک و فلفل

طرز تهیه پنه با خامه و سالمون دودی
پاستا را در یک دیگ بزرگ آب نمک طبق دستورالعمل روی جعبه آن بجوشانید ، در همین حین در یک ماهی تابه کوچک کره را با شعله متوسط آب کنید ، موسیر را به آن اضافه کنید و نمک و فلفل به آن اضافه کنید و حدود 5 دقیقه بپزید تا موسیرها نرم شود. سپس خامه را اضافه کنید و این ترکیب را یک بار تا دمای جوش برسانید.
حالا پاستا را آبکش کنید و به دیگ برگردانید. ترکیب خامه ای را همراه با آبلیمو به پاستا اضافه کنید ، سالمون و پیازچه خرد شده را نیز اضافه کنید. قدری نمک و فلفل نیز روی آن بپاشید.
نکات
1. حتی الامکان در تهیه ی این غذا از آبلیموی تازه استفاده کنید.
2. سالمون های دودی اغلب نمک فراوان دارند ، لذا فقط در صورت نیاز نمک اضافه کنید.
پنه با خامه جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
پنه با خامه را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید