چهارشنبه, ۱۹ مرداد, ۱۴۰۱ / 10 August, 2022
مجله ویستا

راویولی | طرز تهیه راویولی با پستو اسفناج


مواد لازم برای راویولی با پستو اسفناج
 
255 گرم راویولی پنیری
340 گرم کدو سبز خرد شده
3.5 پیمانه اسفناج تازه
نصف پیمانه ریحان تازه
¼ پیمانه سس سالاد با پنیر پارمسان
2 قاشق غذاخوری آب
پنیر پارمسان رنده شده
 
 


راویولی | طرز تهیه راویولی با پستو اسفناج
 

 
 طرز تهیه راویولی با پستو اسفناج
 
راویولی را بر اساس طرز تهیه نوشته شده روی پاکت در آب جوش بپزید و آبکش کنید. حدود دو دقیقه کافی است.
برای تهیه پستو، در غذاساز برگ های اسفناج، ریحان، سس سالاد و آب را با یکدیگر مخلوط کنید. در دستگاه را ببندید و حسابی مواد را هم بزنید تا پوره شوند.
پستو را روی راویولی بریزید و هم بزنید. در آخر پنیر پارمسان بپاشید و سرو کنید.
 
نکات تکمیلی در مورد راویولی

راویولی جزو غذای ملل - ایتایایی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
راویولی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

راویولی ، طرز تهیه راویولی با پستو اسفناج


همچنین مشاهده کنید





سایت انصاف نیوزسایت بیتوتهروزنامه شرقسایت دیپلماسی ایرانیروزنامه آفتاب یزدسایت اقتصاد 24سایت دیجیاتوروزنامه تعادلسایت برترینهاسایت تجارت نیوز