چهارشنبه, ۱۹ مرداد, ۱۴۰۱ / 10 August, 2022
مجله ویستا
راویولی | طرز تهیه راویولی با پستو اسفناج
مواد لازم برای راویولی با پستو اسفناج نکات تکمیلی در مورد راویولی
255 گرم راویولی پنیری
340 گرم کدو سبز خرد شده
3.5 پیمانه اسفناج تازه
نصف پیمانه ریحان تازه
¼ پیمانه سس سالاد با پنیر پارمسان
2 قاشق غذاخوری آب
پنیر پارمسان رنده شده
طرز تهیه راویولی با پستو اسفناج
راویولی را بر اساس طرز تهیه نوشته شده روی پاکت در آب جوش بپزید و آبکش کنید. حدود دو دقیقه کافی است.
برای تهیه پستو، در غذاساز برگ های اسفناج، ریحان، سس سالاد و آب را با یکدیگر مخلوط کنید. در دستگاه را ببندید و حسابی مواد را هم بزنید تا پوره شوند.
پستو را روی راویولی بریزید و هم بزنید. در آخر پنیر پارمسان بپاشید و سرو کنید.
راویولی جزو غذای ملل - ایتایایی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
راویولی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید