شنبه, ۲۲ مرداد, ۱۴۰۱ / 13 August, 2022
مجله ویستا

طرز تهیه سینهٔ مرغ پر شده


مواد لازم سینهٔ مرغ پر شده


سینهٔ مرغ بدون پوست و استخوان 4 عدد
کالباس 4 ورق
پنیر ورقه ای 4 ورق
آرد 1/3پیمانه
تخم مرغ زده شده 2 عدد
خردۀ نان باگت ½ 1 پیمانه
پنیر پارمژان رنده شده 1/3پیمانه
نمک 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه ¼ قاشق چایخوری
کره 3 قاشق غذا خوری
روغن زیتون 3 قاشق غذا خوری


طرز تهیه سینهٔ مرغ پر شده


طرز تهیه سینهٔ مرغ پر شده


    سینه های مرغ را روی یک سطح صاف می گذاریم و با یک چاقوی مناسب آنها را به طور افقی برش می زنیم، به طوری که مانند کتاب باز شوند. سپس روی آنها را با پلاستیک پوشانده و می کوبیم تا قطر آنها به 1 سانتیمتر برسد.
    روی هر نصفۀ باز شدۀ سینه های مرغ، یک لایه کالباس و یک لایه پنیر ورقه ای می گذاریم. سپس آن را تا می زنیم و مانند کتاب می بندیم. آن را می بندیم و یک تای دیگر به آن می زنیم، به طوری که کالباس و پنیر کاملاً در آن پیچیده شوند. با کمک خلال دندان آن را کاملاً محکم می کنیم تا باز نشود.
    هر یک از آنها را داخل آرد و سپس در تخم مرغ زده شده می غلتانیم. خرده های نان را با پنیر پارمژان، نمک و فلفل مخلوط می کنیم. این مخلوط را به اطراف مرغ ها مالیده و فشار می دهیم تا به آنها بچسبد. سپس آنها را به مدت یک ساعت داخل یخچال می گذاریم.
    کره و روغن را داخل یک تابۀ مناسب ریخته و آن را روی حرارت می گذاریم تا کاملاً داغ شود. سپس مرغ ها را داخل آن سرخ می کنیم تا دو طرف آنها طلایی رنگ شود.
 


طرز تهیه سینهٔ مرغ پر شده

نکات تکمیلی در مورد سینهٔ مرغ پر شده

سینهٔ مرغ پر شده جزو غذای ملل - ایتایایی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
سینهٔ مرغ پر شده را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه سینهٔ مرغ پر شده


همچنین مشاهده کنید





سایت تابناکسایت اکوایرانسایت سلام نوروزنامه شرقسایت انتخابسایت تاپ نازروزنامه ایرانسایت دیدبان ایرانخبرگزاری مهرروزنامه شهروند