چهارشنبه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۱ / 18 May, 2022
عدس پلو لبنانی | طرز تهیه عدس پلو لبنانی (Mudardara)
عدس 2 پیمانه
آب 5 پیمانه
برنج ½1 پیمانه
روغن مایع گیاهی ¼ پیمانه
پیاز متوسط 4 عدد
نمک ½ قاشق غذاخوری
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
عدس را پاک کرده و با آب سرد بشوئید.
در یک ظرف 5 پیمانه آب ریخته، عدس ها را داخل آن بریزید و آب را با حرارت متوسط به جوش آورید.
شعله را کم کنید و درب ظرف را بگذارید تا به مدت 20 الی 25 دقیقه یا تا زمانی که عدس ها نرم شوند بپزد.
برنج، نمک و روغن زیتون را به ظرف اضافه کنید و خوب هم بزنید. درصورتی که مقدار آب برنج کم است کمی به آن آب اضافه کنید.
درب ظرف را نیمه باز بگذارید و اجازه دهید تا روی شعله متوسط آب برنج تمام شود.
سپس شعله را کم کرده، در قابلمه را بسته و می گذاریم برنج دم بکشد.
در این فاصله پیازها را از نگینی یا خلالی خرد کنید و آنها را در ¼ پیمانه روغن مایع گیاهی سرخ کنید تا رنگ شان طلایی شود.
روغن اضافی پیازها را جدا کنید و کنار بگذارید.
سعی کنی همیشه برنج خود را به صورت کته با این دستور بپزید؛ زیرا برنج کته ویتامین ها و املاح خود را حفظ می کند. یا از این دستور استفاده کنید.
پس از اینکه برنج کاملاً پخت در ظرفی بریزید و با پیاز کاراملی تزیین کنید.
می توانید پیاز کاراملی را با برنج و عدس در زمانی که 10 دقیقه از پخت آنها باقی مانده است مخلوط نمایید.
این غذا را با ماست ساده یا ماست موسیر سرو کنید.
عدس پلو جزو غذای ملل - عربی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
عدس پلو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .