شنبه, ۱۱ آذر, ۱۴۰۲ / 2 December, 2023
طرز تهیه لازانیای سوسیس و قارچ
گوجه فرنگی فیله شده 800 گرم
سوسیس 450 گرم
پنیر موتزارلا 450 گرم
قارچ خردشده 220 گرم
پنیر خامه ای 220 گرم
لازانیا 200 گرم
سیر خردشده 2 حبه
تخم مرغ بزرگ 1 عدد
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
جعفری 2 قاشق غذاخوری
پودر آویشن 1 قاشق چای خوری
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
فر را در دمای 190 درجه سانتی گراد گرم کنید.
در یک تابه 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید و آن را روی حرارت ملایم گرم کنید.
سیرها را در تابه بریزید و در حدود 1 دقیقه آنها را سرخ کنید.
گوجه فرنگی فیله شده را خرد کنید.
گوجه ها و آب آنها را به همراه پودر آویشن، نمک و فلفل به تابه اضافه کنید.
اجازه دهید تا این مخلوط به جوش بیاید و گوجه ها کاملاً له شوند و سس غلیظ شود؛ با یک قاشق گوجه ها را له کنید.
حدود 200 گرم از این سس را برای لایه های لازانیا نگه دارید و بقیه را کنار بگذارید.
سوسیس را حلقه حلقه کنید.
1 قاشق باقی مانده از روغن زیتون را در تابه گرم کنید و قارچ ها را به مدت 5 الی 7 دقیقه در آن تفت دهید سپس سوسیس ها را اضافه کنید و آنها را نیز تا زمانی که خوب پخته شوند سرخ نمایید.
پس از آن سس گوجه را اضافه کنید و هم بزنید.
¼ از پنیرهای موتزارلا را کنار بگذارید.
بقیه پنیر موتزارلاهای رنده شده را با پنیر خامه ای و تخم مرغ مخلوط کنید.
⅔ از 200 گرم سس گوجه فرنگی را که نگه داشته بودید کف یک ظرف پیرکس بریزید و روی آن ورقه های لازانیا قرار دهید سپس ⅓ از مخلوط پنیر و تخم مرغ و ⅓ از مخلوط قارچ و سوسیس را اضافه کنید.
دوباره بقیه ورقه های لازانیا، مخلوط پنیر و مخلوط سوسیس را اضافه کنید.
روی ظرف را با فویل بپوشانید و حدوداً به مدت 45 دقیقه در فر آن را بپزید. سپس فویل را بردارید و روی لازانیا را با موتزارلایی که کنار گذاشتیم بپوشانید و حدود 15 دقیقه و یا تا زمانی که پنیرها آب شوند دوباره آن را در فر قرار دهید.
سپس غذا را با جعفری خردشده تزیین کنید.
می توانید این غذا را با سالاد سبز و یا نان سیر سرو کنید.
لازانیای سوسیس و قارچ جزو لازانیا و سوفله میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
لازانیای سوسیس و قارچ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .