دوشنبه, ۲۰ آذر, ۱۴۰۲ / 11 December, 2023
سس باربکیو | طرزتهیه سس باربکیو
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
پیاز کوچک ریز خرد شده 1 عدد
سیر له شده 4 حبه
خردل 1 قاشق غذاخوری
پرک فلفل قرمز (فلفل قرمز خشک و خرد شده) 1 قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای کمرنگ 3 قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی 2 پیمانه
سس سویا 1/3 پیمانه
سرکه بالزامیک 1/3 پیمانه
شیرهٔ انگور 1 قاشق غذاخوری
دانه های فلفل سیاه خرد شده ¼ قاشق چایخوری
طرز تهیه سس باربکیو
در یک قابلمه کوچک، روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید. سیر و پیاز را حدود 5 دقیقه سرخ کنید تا شفاف شوند. فلفل قرمز ها را اضافه کنید و 30 ثانیه صبر کنید.
حرارت زیر تابه را کم کنید و بقیه مواد را به سس اضافه کنید و حدود 10 دقیقه بپزید تا غلیظ شود.
سس باربکیو جزو سس و رب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .