جمعه, ۶ خرداد, ۱۴۰۱ / 27 May, 2022
مجله ویستا

سس باربکیو | طرزتهیه سس باربکیو


مواد لازم سس باربکیو


روغن زیتون     1 قاشق غذاخوری
پیاز کوچک ریز خرد شده     1 عدد
سیر له شده     4 حبه
خردل     1 قاشق غذاخوری
پرک فلفل قرمز (فلفل قرمز خشک و خرد شده)     1 قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای کمرنگ     3 قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی     2 پیمانه
سس سویا     1/3 پیمانه
سرکه بالزامیک     1/3 پیمانه
شیرهٔ انگور     1 قاشق غذاخوری
دانه های فلفل سیاه خرد شده     ¼ قاشق چایخوری


سس باربکیو | طرزتهیه سس باربکیو


طرز تهیه سس باربکیو

    در یک قابلمه کوچک، روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید. سیر و پیاز را حدود 5 دقیقه سرخ کنید تا شفاف شوند. فلفل قرمز ها را اضافه کنید و 30 ثانیه صبر کنید.
    حرارت زیر تابه را کم کنید و بقیه مواد را به سس اضافه کنید و حدود 10 دقیقه بپزید تا غلیظ شود.


سس باربکیو | طرزتهیه سس باربکیو

نکات تکمیلی در مورد سس باربکیو

سس باربکیو جزو سس و رب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .

سس باربکیو ، طرزتهیه سس باربکیو


همچنین مشاهده کنید





روزنامه توسعه ایرانیخبرگزاری مهرسایت بیتوتهسایت دیپلماسی ایرانیسایت رویداد 24خبرگزاری تسنیمسایت اعتماد آنلاینروزنامه ابتکارروزنامه ایرانسایت فرادید