دوشنبه, ۲۰ آذر, ۱۴۰۲ / 11 December, 2023
مجله ویستا
اُدانگ بِلادو | طرز تهیه اُدانگ بِلادو
مواد لازم برای اُدانگ بِلادو

طرز تهیه اُدانگ بِلادو

نکات تکمیلی در مورد اُدانگ بِلادو
میگو 1 کیلوگرم
پیاز 2 عدد متوسط
گوجه 2 عدد
لیمو ترش 1 عدد
فلفل 1قاشق غذاخوری
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
شکر 3 قاشق غذاخوری
سیر 2 حبه
نمک به میزان لازم

گوجه فرنگی ها را پوست کنده و همراه پیاز و سیر و فلفل چیلی 5 دقیقه در غذاساز مخلوط کنید تا خمیری نرم حاصل شود .
روغن زیتون را در تابه ای مناسب حرارت داده سس را اضافه کنید به همراه شکر و نمک 10 دقیقه تفت دهید .
آبلیمو را اضافه کرده و سس را از روی حرارت بردارید .
میگو ها را یک ساعت داخل پیاز و رنده پوست لیمو بخوابانید .میگوها را در روغن سرخ کرده بر روی دستمال مخصوص بگذارید تا روغن آن کشیده شود .
سس بلادو را دوباره گرم کرده و میگو ها را 7-10 دقیقه در سس حرارت دهید.

اُدانگ بِلادو جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
اُدانگ بِلادو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید