دوشنبه, ۲۰ آذر, ۱۴۰۲ / 11 December, 2023
مجله ویستا
منیکوتی | طرز تهیه منیکوتی (Manicotti) آسان
مواد لازم برای منیکوتی (Manicotti) آسان

طرز تهیه منیکوتی (Manicotti) آسان

نکات تکمیلی در مورد منیکوتی
نان ترتیلا :8 عدد
مرغ پخته شده و مکعبی خرد شده :2 پیمانه
فلفل چیلی :100 گرم
گوجه فرنگی :1 عدد
پنیر ریکوتا :1 پیمانه
پیازچه خرد شده :4 عدد
گشنیز ریز خرد شده :2 قاشق غذاخوری
سس گوجه :1 پیمانه
پنیر موتزارلا رنده شده :1 پیمانه
پنیر چدار :1 پیمانه

در کاسه ای مرغ، فلفل چیلی (به میزانی که با ذائقه شما سازگار است)، گوجه فرنگی که تخم آن خارج و خرد شده، پنیر ریکوتا، پیازچه و گشنیز را مخلوط کنید. به آن نمک و فلفل بزنید.
نان های تورتیلا را روی صفحه ای صاف قرار داده و مواد را به طور مساوی وسط هریک از نان ها پخش کنید.
آن را محکم رول کرده و روی سینی فری که کمی چرب کرده اید قرار دهید. به طوری که قسمت درز دار نان ها به زیر باشد.
سس گوجه را با قاشق روی نان ها بریزید و پنیر را روی آن ها بپاشید. آن ها را با فویل بپوشانید و به مدت 20 دقیقه در فر با درجه حرارت 160 درجه سلسیوس قرار دهید بعد از 20 دقیقه فویل را جدا کرده و 5 تا 10 دقیقه دیگر بگذارید داخل فر بماند سپس سرو کنید.

منیکوتی جزو غذای ملل - مکزیکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
منیکوتی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید