دوشنبه, ۱۵ خرداد, ۱۴۰۲ / 5 June, 2023
مجله ویستا
چیکن موتزارلا | طرز تهیه چیکن موتزارلا
مواد لازم برای چیکن موتزارلا

طرز تهیه چیکن موتزارلا

نکات تکمیلی در مورد چيكن موتزارلا
سینه مرغ یک عدد
روغن:به مقدار لازم (برای تفت دادن)
نمک و فلفل:به مقدار لازم
گوجه فرنگی گیلاسی:100 گرم
نعنا ساطوری شده:یک قاشق غذاخوری (برای ساطوری کردن نعنا دقت کنید که برگ ها فقط باید ریز شوند بدون این که سیاه شوند)
ریحان ساطوری شده:یک قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک:یک قاشق غذاخوری
پنیر موتزارلا:3 تکه
پنیر پارمزان:به مقدار لازم
برگ کاهو برای تزئین
پوره سیب زمینی

سینه مرغ را از وسط باز کنید اما دقت کنید که نباید 2 تکه شود.
(در این حالت سینه مرغ درست مثل یک پروانه از وسط باز می شود) حالا باید نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و سینه مرغ پروانه ای را در روغن تفت دهید در حدی که یک لایه روی آن پخته شود و رنگ بگیرد. حالا باید سراغ گوجه فرنگی های گیلاسی بروید.
گوجه ها را یک به یک از وسط 2 نیم کنید و در روغن تفت بدهید. در این مرحله ریحان و نعنا را اضافه کنید و کمی بعد نمک، فلفل و سرکه بالزامیک را هم به آن بیفزایید. حالا سس شما آماده است و فقط کافی است آن را روی سینه مرغ بریزد. بعد از ریختن این سس روی سینه مرغ، 3 تکه پنیر موتزارلا را روی گوجه های گیلاسی بگذارید و پنیر پارمژان را به آن اضافه کنید. حالا همه چیز آماده است فقط مرغ شما باید داخل فر قرار بگیرد تا مغز پخت شود و با سس مخصوصی که برای آن تهیه کرده اید طعم بگیرد. البته دقت کنید که 5 تا 6 دقیقه زمان آن هم با حرارت کم کافی است در حدی که پنیر موتزارلای آن آب شود. حالا نوبت تزئین می ر سد؛ کاهویی که برای این مرحله درنظر گرفته بودید در مقدار کمی کره با نمک و فلفل تفت دهید. کاهوی طعم دار شده را روی بشقاب بگذارید و مرغ را روی آن قرار دهید. غذای شما آماده سرو است؛ البته به شرط این که پوره سیب زمینی را فراموش نکنید!

چيكن موتزارلا جزو غذای ملل - ایتایایی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
چيكن موتزارلا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید