شنبه, ۷ خرداد, ۱۴۰۱ / 28 May, 2022
طرز تهیه مرغ اتوبو Chicken Adobo ( فیلیپینی )
نصف مرغ
روغن ذرت نصف استکان
فلفل سیاه
پیازقرمز 1 متوسط
زنجبیل تازه یک تکه به اندازه گردو
سویا سس نصف لیوان
مرغها را تکه تکه کرده با فلفل سیاه مخلوط میکنیم،میگذاریم روغن خوب داغ شود بلا فاصله تکه های مرغ را در روغن میریزیم و تفت میدهیم تا زمانیکه مقداری طلایی شود، پیازرا چهار قاچ کرده خلالی برش داده ،زنجبیل را حلقه ای میبریم وبه مرغ اضافه کرده و مقدار 3 قاشق سویا سس روی آن میریزیم وتفت میدهیم تا نرم وسرخ شود بقیه سویاسس را بروی آن ریخته و مقدار یک و نیم لیوان آب به آن اضافه کرده و میگذاریم بمدت یک و نیم ساعت بپزد.
مرغ اتوبو جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
مرغ اتوبو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .