یکشنبه, ۶ فروردین, ۱۴۰۲ / 26 March, 2023
مجله ویستا
ماهی پومپانو | طرز تهیه ماهی پومپانو هندی
مواد لازم ماهی پومپانو هندی

طرز تهیه ماهی پومپانو هندی

نکات تکمیلی در مورد ماهی پومپانو
ماهی شیر 450 گرم
چاشنی زنجفیل 1 قاشق سوپخوری
سرکه 2 قاشق سوپخوری
پودر فلفل قرمز تند 1 قاشق سوپخوری
پودر فلفل سیاه ½ قاشق سوپخوری
زردچوبه ¼ قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم

جاشنی زنجفیل را آماده کنید.
ماهی را پاک کرده میشوئیم و به شکل تکههای مستطیل و استیکی خرد میکنیم.
خمیر حاصل از چاشنی و ادویه جات را بر روی تکه های ماهی گذاشته، حداقل 1 ساعت یا یک شب داخل یخچال قرار میدهیم تا ماهی طعم و بوی خمیر را به خود بگیرید.
کمی روغن بر روی یک تابه بزرگ میریزیم و وقتی روغن داغ شد تکههای ماهی را به ترتیب بر روی تابه میچینیم.
ماهی را 4 تا 6 دقیقه بر روی حرارت ملایم سرخ میکنیم (بسته به ضخامت تکههای ماهی زمان پخت آن متفاوت است). بعد از آنکه یک سمت ماهی سرخ شد، تکهها را به آرامی برگردانده و 4 دقیقه دیگر هم سرخ میکنیم. (در صورتی که ضخامت تکهها زیاد بود با کفگیر ماهیها را زیرو رو میکنیم و کمی بیشتر سرخ میکنیم تا پوسته هر دوطرف ماهی کمی برشته شود، یک دقیقه برای هر طرف کافی است.)
میتوانیم ماهی را با برنج یا نان سرو کنیم.

ماهی پومپانو جزو غذای ملل - هندی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
ماهی پومپانو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید