یکشنبه, ۳ بهمن, ۱۴۰۰ / 23 January, 2022
مجله ویستا

ماهی پومپانو | طرز تهیه ماهی پومپانو هندی


مواد لازم ماهی پومپانو هندی
ماهی شیر 450 گرم
چاشنی زنجفیل 1 قاشق سوپ‎خوری
سرکه 2 قاشق سوپ‎خوری
پودر فلفل قرمز تند 1 قاشق سوپ‎خوری
پودر فلفل سیاه ½ قاشق سوپ‎خوری
زردچوبه ¼ قاشق چای‎خوری
نمک به مقدار لازم

ماهی پومپانو | طرز تهیه ماهی پومپانو هندی
 
طرز تهیه ماهی پومپانو هندی
 
جاشنی زنجفیل را آماده کنید.
ماهی را پاک کرده می‎شوئیم و به شکل تکه‎های مستطیل و استیکی خرد می‎کنیم.
خمیر حاصل از چاشنی و ادویه جات را بر روی تکه های ماهی گذاشته، حداقل 1 ساعت یا یک شب داخل یخچال قرار می‎دهیم تا ماهی طعم و بوی خمیر را به خود بگیرید.
کمی روغن بر روی یک تابه بزرگ می‎ریزیم و وقتی روغن داغ شد تکه‎های ماهی را به ترتیب بر روی تابه می‎چینیم.
ماهی را 4 تا 6 دقیقه بر روی حرارت ملایم سرخ می‎کنیم (بسته به ضخامت تکه‎های ماهی زمان پخت آن متفاوت است). بعد از آنکه یک سمت ماهی سرخ شد، تکه‎ها را به آرامی برگردانده و 4 دقیقه دیگر هم سرخ می‎کنیم. (در صورتی که ضخامت تکه‎ها زیاد بود با کفگیر ماهی‎ها را زیرو رو می‎کنیم و کمی بیشتر سرخ می‎کنیم تا پوسته هر دوطرف ماهی کمی برشته شود، یک دقیقه برای هر طرف کافی است.)
می‎توانیم ماهی را با برنج یا نان سرو کنیم. 
 

ماهی پومپانو | طرز تهیه ماهی پومپانو هندی
نکات تکمیلی در مورد ماهی پومپانو

ماهی پومپانو جزو غذای ملل - هندی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
ماهی پومپانو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

ماهی پومپانو ، طرز تهیه ماهی پومپانو هندی


همچنین مشاهده کنید





روزنامه آفتاب یزدسایر منابعسایت رویداد 24سایت فراروروزنامه توسعه ایرانیسایت تجارت نیوزسایت بیتوتهسایت زومیتسایت همشهری‌آنلاینروزنامه همشهری