شنبه, ۱۱ آذر, ۱۴۰۲ / 2 December, 2023
مجله ویستا
پاستا | طرز تهیه پاستا تورتلینی و نخود
مواد لازم برای پاستا تورتلینی و نخود

طرز تهیه پاستا تورتلینی و نخود

نکات تکمیلی در مورد پاستا
680 گرم پاستا تورتلینی
280 گرم نخود فرنگی
2 قاشق سوپ خوری کره
1 حبه سیر
1/2 پیمانه پنیر پارمزان
به میزان لازم نمک و فلفل

در یک قابلمۀ بزرگِ آب نمکِ در حال جوش، تورتلینی را حدود 2 دقیقه بپزید. نخود سبز ها را به پاستا اضافه کنید و 2 دقیقه بپزید تا کمی نرم شوند. 1 پیمانه از آبِ پاستا را نگه دارید. پاستا را آبکش کنید و کنار بگذارید.کره را داخل قابلمۀ پاستا، ذوب کنید. سیر را اضافه کنید و بگذارید 1 دقیقه سرخ شود تا معطر شود. سپس سیر را دور بریزید.به قابلمه، پاستا، نخودفرنگی ها، پنیر پارمزان و ¾ پیمانه آبِ پاستا را اضافه کنید و به آن نمک و فلفل اضافه کنید. اگر میخواهید سسِ رقیق تری داشته باشید، آبِ پاستای بیشتری را بریزید.
نکات
1. سیرها را قبل از استفاده، له کنید.
2. میتوانید مفدار بیشتری پنیر پارمزان کنار بگذارید تا در آخر، برای سرو هم روی غذا پنیر بپاشید.

پاستا جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
پاستا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید