دوشنبه, ۲۰ آذر, ۱۴۰۲ / 11 December, 2023
کوکوی گردو | طرز تهیه کوکوی گردو برای صبحانه
آرد برنج:4 تا 5 قاشق سوپخوری
پودر گردو:7 تا 8 قاشق غذاخوری
زعفران آب کرده:یک قاشق غذاخوری
دارچین:یک قاشق چایخوری
پودر گل محمدی:یک قاشق چایخوری
تخم مرغ:2 عدد
وانیل:کمی
شکر:یک فنجان
آب:نصف فنجان
روغن:به میزان لازم
طرز تهیه کوکوی گردو برای صبحانه
ابتدا آب و شکر و زعفران را مخلوط کنید و حرارت دهید تا شکر کاملا آب شود. در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید. آرد برنج و گردوی چرخ شده و پودر گل، وانیل، دارچین و تخم مرغ ها را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید و در ماهیتابه بریزید و حرارت را کم کرده و در آن را ببندید تا بسته شود. دقت کنید خیلی سرخ نشود، فقط در حدی که کاملا تخم مرغ ها بسته شده باشد . در این مرحله شربت را کم کم روی کوکو بریزید تا به خورد مواد برود . دوباره در ظرف را ببندید تا آب شربت تبخیر شده و بعد آن را برش زده و میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد کوکوی گردوکوکوی گردو جزو انواع کوکو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
کوکوی گردو را می توانید در وعده صبحانه - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .