شنبه, ۴ تیر, ۱۴۰۱ / 25 June, 2022
مجله ویستا

کوکوی گردو | طرز تهیه کوکوی گردو برای صبحانه


 مواد لازم برای کوکوی گردو برای صبحانه

آرد برنج:4 تا 5 قاشق سوپخوری

پودر گردو:7 تا 8 قاشق غذاخوری

زعفران آب کرده:یک قاشق غذاخوری

دارچین:یک قاشق چایخوری

پودر گل محمدی:یک قاشق چایخوری

تخم مرغ:2 عدد

وانیل:کمی

شکر:یک فنجان

آب:نصف فنجان

روغن:به میزان لازم


کوکوی گردو | طرز تهیه کوکوی گردو برای صبحانه

 

طرز تهیه کوکوی گردو برای صبحانه

ابتدا آب و شکر و زعفران را مخلوط کنید و حرارت دهید تا شکر کاملا آب شود. در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید. آرد برنج و گردوی چرخ شده و پودر گل، وانیل، دارچین و تخم مرغ ها را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید و در ماهیتابه بریزید و حرارت را کم کرده و در آن را ببندید تا بسته شود. دقت کنید خیلی سرخ نشود، فقط در حدی که کاملا تخم مرغ ها بسته شده باشد . در این مرحله شربت را کم کم روی کوکو بریزید تا به خورد مواد برود . دوباره در ظرف را ببندید تا آب شربت تبخیر شده و بعد آن را برش زده و میل کنید.

نکات تکمیلی در مورد کوکوی گردو

کوکوی گردو جزو انواع کوکو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
کوکوی گردو را می توانید در وعده صبحانه - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

کوکوی گردو ، طرز تهیه کوکوی گردو برای صبحانه


همچنین مشاهده کنید





سایت دیدبان ایرانسایت مشرقسایت انتخابسایت اکوایرانسایت رویداد 24سایت عصرایرانخبرگزاری مهرخبرگزاری تسنیمروزنامه آرمان ملیسایت خبرآنلاین