پنجشنبه, ۲۷ مرداد, ۱۴۰۱ / 18 August, 2022
مجله ویستا

برنجک | طرز تهیه برنجک


مواد لازم برنجک

برنج یک پیمانه
نمک ماسه ای 500 گرم (نباید یددار باشد)
روغن مایع 3 قاشق سوپخوری 

برنجک | طرز تهیه برنجک
طرز تهیه برنجک
برنج ایرانی را خوب شسته به مدت 4 تا 5 ساعت با نمک خیس می کنیم درست مانند اینکه بخواهیم برنج را برای پلو آماده کنیم. فقط برنج را دم نمی کنیم. برنج آبکش شده را دوباره می گذاریم کاملا" خشک شود و عاری از هرگونه رطوبت باشد. نمک را در ظرفی ریخته کاملا" می گذاریم داغ شود برنجها را داخل نمک ریخته و مداوم هم می زنیم به محض اینکه پف کرد در الک ریخته تا نمک آن خارج شود.
گندمک:
گندم پوست گرفته را به مدت 24 ساعت با آب یا شیر خیس می کنیم و باید کاملا" گندم زیر آب یا شیر باشد، احتیاج به پختن ندارد . بعد در نمک ریخته و مانند برنجک عمل می کنیم. (فقط کمی رطوبت داشته باشد) و مثل برنجک خشک نمی کنیم. در صورت نبودن نمک می توانیم در روغن کم سرخ نماییم.
 

برنجک | طرز تهیه برنجک
نکات تکمیلی در مورد برنجک

برنجک جزو غذای کودک میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
برنجک را می توانید در وعده میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

برنجک ، طرز تهیه برنجک


همچنین مشاهده کنید





روزنامه آرمان ملیسایت فرادیدسایت تابناکروزنامه ایرانسایت دیپلماسی ایرانیسایت رکناروزنامه آفتاب یزدسایت انصاف نیوزسایت الفسایت اعتماد آنلاین