پنجشنبه, ۱۶ تیر, ۱۴۰۱ / 7 July, 2022
مجله ویستا

ته چین عراقی | تهیه ته چین عراقی


مواد لازم برای ته چین عراقی
پیاز درشت :3 عدد
گوشت :نیم کیلو
لیموعمانی کوبیده :2 قاشق سوپخوری
برنج :1 گیلو
فلفل سیاه و نمک :به مقدار لازم
هل و میخک :به مقدار لازم
 

ته چین عراقی | تهیه ته چین عراقی
 
روش تهیه ته چین عراقی
 
گوشت و پیاز خرد کرده و لیموعمانی ، هل و میخک را بدون اینکه آنها را قبلا بپزید ، با هم مخلوط کرده و آماده کنار بگذارید ، برنج را دو جوش زده و در حالیکه هنوز نیم پخت است از چلو صافی گذرانده ، نصف برنج را در دیگ ریخته مواد فوق را در آن بریزید ، سپس باقی مانده برنج را روی مواد ریخته و روی حرارت خیلی ملایم به پختن ادامه بدهید .
 

ته چین عراقی | تهیه ته چین عراقی
نکات تکمیلی در مورد ته چین عراقی

ته چین عراقی جزو غذای ملل - عربی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
ته چین عراقی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

ته چین عراقی ، تهیه ته چین عراقی


همچنین مشاهده کنید





سایت اقتصادنیوزسایت الفسایر منابعخبرگزاری فارسروزنامه شرقخبرگزاری ایلناروزنامه آفتاب یزدسایت دیدبان ایرانسایت دیدارنیوزخبرگزاری باشگاه خبرنگاران