دوشنبه, ۲۰ آذر, ۱۴۰۲ / 11 December, 2023
مجله ویستا
باریتوس مکزیکی | طرز تهیه باریتوس مکزیکی
مواد لازم برای باریتوس مکزیکی

طرز تهیه باریتوس مکزیکی

نکات تکمیلی در مورد باریتوس مکزیکی
تخم مرغ :2 عدد بزرگ
سفیدۀ تخم مرغ :6 عدد
روغن زیتون :برای چرب کردن
سالسای گوجه فرنگی :½ پیمانه
فلفل دلمه ای قرمز خرد شده :1 پیمانه
پنیر پیتزای رنده شده :½ پیمانه
نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم
نان لواش :2 عدد

در یک کاسۀ متوسط، تخم مرغ و سفیدۀ تخم مرغ را می ریزیم و با همزن برقی کاملاً مخلوط می کنیم.
ته یک تابۀ متوسط را کمی چرب می کنیم و آن را روی حرارت می گذاریم تا کمی گرم شود.
مخلوط تخم مرغ را در آن میریزیم. با یک کفگیر مناسب، تخم مرغ را از اطراف تابه به وسط آن هدایت می کنیم.
پس از اینکه تخم مرغ خودش را کمی گرفت، فلفل قرمز، سالسا و پنیر را روی آن می ریزیم و آن را با نمک و فلفل سیاه مزه دار می کنیم و آن را روی نان لواش گذاشته و سریعاً سرو می کنیم.
نحوه طبخ متفاوت
در یک تابۀ مناسب، فلفل قرمز و سالسا را می ریزیم و آن را به مدت 3 دقیقه روی حرارت می گذاریم تا کمی بپزد.
تخم مرغ ها را می زنیم و آنها را روی مواد داخل تابه می ریزیم و می گذاریم حدود 2 دقیقه بپزد و کمی فرم بگیرد.
در صورت علاقه، پنیر را روی آن می ریزیم و آن را با نمک و فلفل مزه دار می کنیم.
سپس آن را روی نان لواش گذاشته و املت را در نان رول می کنیم و سریعاً سرو می کنیم.

باریتوس مکزیکی جزو غذای ملل - مکزیکی میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
باریتوس مکزیکی را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید