چهارشنبه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۱ / 18 May, 2022
مجله ویستا

باریتوس مکزیکی | طرز تهیه باریتوس مکزیکی


مواد لازم برای باریتوس مکزیکی
 
تخم مرغ :2 عدد بزرگ
سفیدۀ تخم مرغ :6 عدد
روغن زیتون :برای چرب کردن
سالسای گوجه فرنگی :½ پیمانه
فلفل دلمه ای قرمز خرد شده :1 پیمانه
پنیر پیتزای رنده شده :½ پیمانه
نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم
نان لواش :2 عدد

باریتوس مکزیکی | طرز تهیه باریتوس مکزیکی
طرز تهیه باریتوس مکزیکی
 
 در یک کاسۀ متوسط، تخم مرغ و سفیدۀ تخم مرغ را می ریزیم و با همزن برقی کاملاً مخلوط می کنیم.
ته یک تابۀ متوسط را کمی چرب می کنیم و آن را روی حرارت می گذاریم تا کمی گرم شود.
مخلوط تخم مرغ را در آن می‎ریزیم. با یک کفگیر مناسب، تخم مرغ را از اطراف تابه به وسط آن هدایت می کنیم.
پس از اینکه تخم مرغ خودش را کمی گرفت، فلفل قرمز، سالسا و پنیر را روی آن می ریزیم و آن را با نمک و فلفل سیاه مزه دار می کنیم و آن را روی نان لواش گذاشته و سریعاً سرو می کنیم.
 
نحوه طبخ متفاوت
در یک تابۀ مناسب، فلفل قرمز و سالسا را می ریزیم و آن را به مدت 3 دقیقه روی حرارت می گذاریم تا کمی بپزد.
تخم مرغ ها را می زنیم و آنها را روی مواد داخل تابه می ریزیم و می گذاریم حدود 2 دقیقه بپزد و کمی فرم بگیرد.
در صورت علاقه، پنیر را روی آن می ریزیم و آن را با نمک و فلفل مزه دار می کنیم.
سپس آن را روی نان لواش گذاشته و املت را در نان رول می کنیم و سریعاً سرو می کنیم.
 

باریتوس مکزیکی | طرز تهیه باریتوس مکزیکی
نکات تکمیلی در مورد باریتوس مکزیکی

باریتوس مکزیکی جزو غذای ملل - مکزیکی میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
باریتوس مکزیکی را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

باریتوس مکزیکی ، طرز تهیه باریتوس مکزیکی


همچنین مشاهده کنید





سایت خبرآنلاینروزنامه آفتاب یزدخبرگزاری تحلیل بازارخبرگزاری ایسناسایت اکوایرانخبرگزاری باشگاه خبرنگارانخبرگزاری ایرناروزنامه ابتکارخبرگزاری صدا و سیماروزنامه توسعه ایرانی