چهارشنبه, ۱۵ تیر, ۱۴۰۱ / 6 July, 2022
مجله ویستا
سس پنیر | طرز تهیه سس پنیر فرانسه
مواد لازم برای سس پنیر فرانسه

طرز تهیه سس پنیر فرانسه
نمک و فلفل به میزان لازم
پیاز کوچک رنده شده 1 عدد
روغن زیتون 2قاشق سوپخوری
سرکه 2 قاشق سوپخوری
خامه 50 گرم
پنیر کممبرت 50 گرم
جعفری خرد شده 1 قاشق سوپخوری

پنیر ، خامه و سرکه را در مخلوط کن بریزید ، چند ثانیه مخلوط کنید تا یکدست شود روغن زیتون را اندک اندک اضافه کنید . اگر سس غلیظ بود اندکی شیر یا آب به آن اضافه کنید تا به راحتی از مخلوط کن جدا شود سس را به ظرف اصلی منتقل کنید . پیاز و جعفری و نمک و فلفل راد به آن اضافه کنید .
این سس مناسب برای سرو با انواع سبزیجات ، صیفی جات و استیک می باشد.
سس پنیر جزو سس و رب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید