دوشنبه, ۲۰ آذر, ۱۴۰۲ / 11 December, 2023
دویماج | طرز تهیه دویماج تبریز
سبزی خوردن 1 کیلو گرم
پیازچه 5 عدد
نان خشک 4 عدد لواش
خیار 5 عدد متوسط
گردو 100 گرم خورد شده
خامه یک بسته
دوغ 1 لیوان
پنیر 100 گرم
نان ها را درون کاسه ای بزرگ ریزریز کنید و کم کم دوغ را به آن اضافه کنید و هم بزنید.به همین ترتیب دیگر مواد را هم اضافه نمایید.وقتی خوب مواد با هم مخلوط شد خامه را بیافزایید.مواد را در دست گرفته و به شکل گرد یا بیضی کاملاً فشرده کنید تا کاملاً به هم بچسبد.می توانید دویماج را با زیتون یا گوجه فرنگی تزئین نمایید. این غذا برای صبحانه و عصرانه همراه با سبزی خوردن و انگور بسیار مفید است.
دویماج جزو غذای محلی - آذربایجانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
دویماج را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .