دوشنبه, ۲۰ آذر, ۱۴۰۲ / 11 December, 2023
پاستا و پنیر | طرز تهیه پاستا و پنیر
پاستا 240 گرم
شیر بدون چربی ½2 پیمانه
کره 1 قاشق غذاخوری
کلم براکلی ریز خرد شده ½ پیمانه
فلفل قرمز ریز خرد شده ½ پیمانه
پیاز ریز خرد شده ½ پیمانه
آرد 3 قاشق غذاخوری
خردل ½ قاشق چایخوری
پنیر چدار رنده شده کم چرب 2 پیمانه
فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود.
یک قابلمه آب را می گذاریم جوش بیاید. سپس نمک اضافه می کنیم و پاستا را درون آب جوش می ریزیم و اجازه می دهیم 10 دقیقه پخته شود.
کره را در یک قابلمه مناسب می ریزیم و آن را روی حرارت متوسط می گذاریم تا گرم شود. براکلی، فلفل قرمز و پیاز به آن اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. سپس شیر را به آن اضافه می کنیم.
در این حین آرد و خردل را با هم مخلوط می کنیم و آنها را به مواد اضافه می کنیم و می گذاریم یک دقیقه روی حرارت بماند.
مخلوط مواد را از روی حرارت بر می داریم و پنیر را در آن می ریزیم و آنها را مخلوط می کنیم تا پنیر کاملاً آب شود. پاستای پخته شده را داخل مخلوط مواد می ریزیم و همه مواد را کاملاً زیر و بالا می کنیم تا تمامی پاستا ها با مواد آغشته شوند.
این مخلوط را به یک ظرف مناسب فر منتقل کرده و بدون روپوش به مدت 20 دقیقه در فر داغ می گذاریم تا آماده شود.
پاستا و پنیر جزو غذای ملل - ایتایایی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
پاستا و پنیر را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .