یکشنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۱ / 22 May, 2022
طرز تهیه سالسای گوجه فرنگی تازه
گوجه فرنگی متوسط 6 تا 8 عدد
پیاز قرمز خرد شده ½پیمانه
فلفل جلاپینو 2 عدد
سیر خرد شده 1 حبه
آب لیموی تازه 2 قاشق غذاخوری
نمک دانه درشت به میزان دلخواه
ترتیلا برای سرو
طرز تهیه سالسای گوجه فرنگی تازه
ابتدا با یک چاقوی تیز گوجه فرنگی ها را به دو قسمت تقسیم کرده و تخمه های آن را خارج کنید.
گوجه فرنگی ها را به صورت نگینی (قطعات نیم سانتیمتری) در یک کاسه متوسط خرد کنید.
پیاز، فلفل جلاپینو، سیر و آبلیموی تازه را اضافه کنید.
با دست و دلبازی نمک اضافه کنید و مخلوط کنید.
اجازه بدهید 15 دقیقه باقی بماند تا طعم ها با هم مخلوط شوند.
این سالسا را می توانید در دمای اتاق 2 تا 4 ساعت نگهدارید.
اگر تمایل دارید با ترتیلا سرو کنید.
می توانید کمی گشنیز یا جعفری خرد شده نیز برای عطر بیشتر به سالسا اضافه کنید.
سالسای گوجه فرنگی جزو پیش غذا - گوناگون میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
سالسای گوجه فرنگی را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .