چهارشنبه, ۸ تیر, ۱۴۰۱ / 29 June, 2022
مجله ویستا

مربای زردآلو | طرز تهیه مربای زردآلو


مواد لازم برای مربای زردآلو


    زردآلوی سفت یک کیلو
    شکر 900 گرم
    گلاب نصف استکان
    زعفران آبگرفته غلیظ یک قاشق غذاخوری
    آبلیمو یک قاشق سوپخوری یا جوهر لیمو کمی


مربای زردآلو | طرز تهیه مربای زردآلو


طرز تهیه مربای زردآلو

اگر زردآلوها سفت باشد خیلی بهتر است. شکر را در آب می ریزیم و می گذاریم بجوشد اما قوام نیاید. زردآلوها را که از وسط نصف کرده ایم درون شربت می ریزیم و به مدت 5 دقیقه می جوشانیم اگر زردآلوها نرم تر بود مدت خیلی کمتری می جوشانیم. اکنون زیر حرارت را خاموش می کنیم و گلاب و آبلیمو و زعفران را اضافه می کنیم و پس از سرد شدن درون شیشه ریخته و در جای خنک قرار می دهیم.

 

نکات تکمیلی در مورد مربای زردآلو

مربای زردآلو جزو مربا و کمپوت میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
مربای زردآلو را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .

مربای زردآلو ، طرز تهیه مربای زردآلو


همچنین مشاهده کنید





سایت دیدبان ایرانروزنامه شهروندروزنامه آفتاب یزدروزنامه دنیای اقتصادخبرگزاری باشگاه خبرنگارانروزنامه تعادلسایت فراروروزنامه آرمان ملیسایت خبرآنلاینسایر منابع