دوشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۱ / 23 May, 2022
مجله ویستا

طرز تهیه مرغ بلغاری


طرز تهیه مرغ بلغاری
 
آشپزخانه نمناک 
 
مواد لازم:
مرغ   یک عدد کامل
گوجه فرنگی   2 عدد متوسط
سیر له شده   2 حبه
پیاز خرد شده  1 عدد بزرگ
سرکه قرمز  1/2 فنجان
قارچ خرد شده   350 گرم
روغن   (کنجد یا زیتون )  3 قاشق غذا خوری
سس خردل   بسته به سلیقه  1 یا 2 قاشق چای خوری
نمک و فلفل ( بهتر است فلفل سیاه باشد )  به میزان لازم
پودر آویشن   2 قاشق چای خوری
شکر 1 قاشق غذا خوری
 

طرز تهیه مرغ بلغاری
 
مرغ بلغاری یکی از لذیذترین غذاهای این کشور است و این ترکیبات و دستور تهیه به عنوان منتخب سایت شف منتشر شده بود که برایتان آماده کردیم.
 
طرز تهیه:
مرغ ها را باید مزه دار کنید چرا که این نوع خوراک با مزه دار کردن مرغ ها بسیار متفاوت در طمع می شود. برای مزه دار کردن مرغ بهتر است مرغ های پاک شده را با نمک و فلفل سیاه و کمی پودر آویشن به مدت 10 دقیقه در یک ظرف در دار قرار دهید. بعد از این مدت باید مرغ ها را با روغن کنجد یا روغن زیتون سرخ کنید. در یک ماهی تابه جدا پیاز و سیر ساتوری شده و گوجه فرنگی رنده شده را با کمی روغن تفت دهید. بعد از سبک شدن مواد حالا قارچ و شکر و سس خردل و سرکه را با کمی نمک و فلفل به آن بیافزایید و تا 5 دقیقه اجازه دهید تا بر روی حرارت ملایم بمانند.
 
فر را روشن نموده و درجه حرارت 180 درجه را تنظیم کنید. مرغ را درون ظرفی مناسب قرار داده و سس آماده شده را روی آن بریزید و به مدت 35 الی 40 دقیقه درون فر قرار دهید تا مرغ ها کاملا پخته و خوراک شما آماده شود.
نکات تکمیلی در مورد طرز تهیه مرغ بلغاری

طرز تهیه مرغ بلغاری جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
طرز تهیه مرغ بلغاری را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه مرغ بلغاری


همچنین مشاهده کنید





سایت تجارت نیوزسایت اعتماد آنلاینروزنامه تعادلروزنامه توسعه ایرانیسایت عصرایرانسایت برترینهاروزنامه ابتکارخبرگزاری ایلناخبرگزاری اسپوتنیکسایت انتخاب